Prezentam in premiera abonamentele URBIS oferite gratuit elevilor si studentilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Catalin Chereches a transmis redactiei ZiarMM.ro fotografii cu viitoarele abonamente care se vor acorda gratuit elevilor si studentilor care au domiciliul in Baia Mare. Edilul s-a tinut de cuvant si s-a implicat atat in simplificarea acordarii acestor documente de calatorie cat si in crearea lor. Trebuie sa recunoastem ca abonamentele sunt foarte reusite comparativ cu ce am vazut ieri in biroul secretarului Primariei, Lia Muresan (seful de la URBIS a scos un abonament si toata lumea a amutit cand l-a vazut…-n.r.).

Va reamintim faptul ca elevii care doresc sa beneficieze de acest abonament gratuit il pot procura prin intermediul unitatilor de invatamant unde frecventeaza cursurile scolare. Dascalii pot sa intocmeasca tabele cu elevii doritori. Tabelele trebuie sa contina rubrici cu numele, prenumele, adresa de domiciliu, datele de pe CI sau certificatul de nastere pentru fiecare copil in parte. Documentul trebuie semnat si stampilat de catre diriginte, invatator, dupa caz, si directorul scolii.

Tabelul poate fi trimis la URBIS prin email, fax sau prin intermediul unui delegat al scolii. Abonamentele gratuite vor intra in vigoare la data de 1 noiembrie 2018.  Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole