PREZENTARE – Aproximativ 26.000 de euro un loc de parcare într-o parcare subterană

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali sunt așteptați azi, 30 martie, la o ședință de Consiliu Local, ordinea de zi fiind una stufoasă. Nu mai puțin de 36 de proiecte de hotărare la care se adaugă ordinea suplimentară se vor afla în atenția aleșilor locali, anunțandu-se o ședință lungă. Printre proiectele care vor fi discutate se numără cele legate de modificarea art.1 lit.a) din HCL 600 din 09.11.2018 privind aprobarea Devizului general pentru obiectivul de investiții: „Lucrări tehnico-edilitare și Sistematizare verticală – Bloc de locuințe P+4E cu 19 u.l.”, pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate și din învățământ, strada Grănicerilor, nr.120, Municipiul Baia Mare, aprobarea Ghidului Solicitanţilor pentru acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local în baza Legii nr. 350/2005 privind finanţările nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general în domeniul tineret sau aprobarea modificării H.C.L. nr. 320/2020 prin suplimentarea cu câte un post de consilier, a celor 2 cabinete viceprimar.

ACTUALIZARE Ședința a demarat cu o prezentare a ceea ce se dorește a face în cartierul Traian din Baia Mare, fiind identificate trei zone unde s-ar putea construi astfel de parcări. S-a încercat a se face o prezentare a soluțiilor care sunt gandite pentru reamenajarea întregii zone din punct de vedere urbanistic. Consilierii locali au aflat astfel că a face o parcare subterană implică niște costuri foarte mari, iar la un calcul făcut de unii dintre aleșii locali a reieșit că un singur loc de parcare ar costa aproximativ 26.00 de euro la prețurile din ziua de azi. De altfel, mulți dintre consilierii prezenți nu credeau în acest proiect, dovadă fiind și dezinteresul prezentat pentru această prezentare făcută în debutul ședinței.

S-a vorbit din nou despre demolarea garajelor, despre amenajarea de noi locuri de parcare, despre necesitatea unor astfel de parcări în municipiu și cam atat. În rest, multe proiecte, multă vorbărie, multă campanie electorală din partea unora. S-a spus că fostul primar al Băii Mari ar urma să vină pe postul de consilier la unul dintre viceprimarii municipiului. Au fost discuții legate de clubul Minaur, de calitatea echipamentului pe care îl poartă jucătorii clubului, de numirea unui membru în CA ș.a.m.d. Ședința s-a întins pe durata a cateva ore bune.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole