Prezentatorul John Oliver a rascumparat si a sters datoriile de 15 milioane de dolari a circa 9.000 de persoane

Reclame home 1
Reclame home 1

john oliverPrezentatorul si actorul britanic John Oliver a rascumparat datoriile a circa 9.000 de persoane, reprezentand cheltuieli medicale in valoare de 15 milioane de dolari. In cadrul emisiunii sale saptamanale, ”Last Week Tonight”, difuzata pe HBO, el si-a consacrat editorialul stratagemei la care recurg multe banci din Statele Unite, care transfera datoriile acumulate de milioane de catre persoane altor firme, pe o suma foarte mica, informeaza AGERPRES.

Pentru a atrage atentia asupra sistemului la care recurg bancile, emisiunea a creat firma de rascumparare a datoriilor Central Asset Recovery Professionals in statul Mississipi, etapa „ridicol de simpla”, potrivit lui Oliver.

In unele state, pentru achizitionarea datoriilor nu este necesar niciun act sau autorizatie, dupa cum relateaza Associated Press, ici.radio-canada.ca si directmatin.fr. Dupa crearea societatii avandu-l ca presedinte pe prezentator, emisiunea a achizitionat cu 60.000 de dolari datorii de 15 milioane de dolari, contractate pentru ingrijiri medicale de 9.000 persoane care au intarziat ulterior cu plata.

Toate datoriile au fost inregistrate la spitale din Texas. Prezentatorul a spus apoi ca datoriile au fost sterse.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole