septembrie 18, 2021

Prezidentiabilul Antonescu intra in diplomatie. Unde va fi numit ambasador de Basescu!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din surse demne de incredere a “transpirat” informatia conform careia fostul presedinte liberal, Crin Antonescu, a facut un pact cu Diavolul.

Dupa parcursul plin de greseli si ezitari din 2013, adoptarea unor decizii contradictorii in USL dar mai ales dupa ruperea aliantei si demisia de la presedintia Senatului in 2014, cariera politica a lui Crin Antonescu a intrat intr-o deriva majora.

Fara sustinerea social-democrata si mai ales cu procentajul ridicol obtinut la alegerile europarlamentare, pe fondul masivei migrari politice si a conflictelor cu aripa Tariceanu, PNL si presedintele Antonescu urmau sa decada pana la toamna, existand riscul major ca partidul sa ajunga sub pragul critic de 10%, iar Antonescu sa devina un perdant intr-o posibila cursa prezidentiala.

O “limba” din zona SPP-ista de la Cotroceni a transmis saptamana trecuta “ierarhic” informatia despre o anume intalnire de taina la Palatul Cotroceni, PSD decizand ca datele sa fie facute publice de senatorul Liviu Marian Pop, un om din esalonul secund al partidului, sacrificabil daca interesele se vor schimba pana la toamna. Cert este ca fostul liberal Antonescu, cu un CV in care poate mentiona functiile de presedinte interimar al tarii si presedinte al Senatului, va dispare de pe scena politica, urmand a fi rasplatit pentru retragere, pana in septembrie, cu un post de ambasador, intr-o tara unde se vorbeste franceza.

Decat un candidat perdant, intr-un partid in degringolada, mai bine ambasador, post din care se va putea retrage linistit la pensie peste 10 ani. Evident ca toate aceste intelegeri s-au facut cu acordul premierului Ponta, cel care a garantat ca Antonescu nu va fi schimbat de la post in urmatorii ani.

Noi asa am aflat si daca nu ar fi adevarat, nu s-ar fi povestit.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2