Prima cursa spre Constanta: Mai multi baimareni au plecat pe litoral cu avionul din Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Premiera pentru Aeroportul International Satu Mare. Marti, 3 iulie, a avut loc prima cursa aeriana Satu Mare-Constanta.

Avionul care a plecat inspre litoral a fost aproape plin, printre pasageri aflandu-se si baimareni, potrivit unui anunt al Consiliului Judetean Satu mare.

„Satmarenii merg la mare in acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul International Satu Mare. Primul zbor spre litoral a avut loc astazi, 3 iulie, cu un grad de ocupare de 47 din 48 de locuri.

Cursele se desfasoara cu 2 frecvente saptamanale, in zilele de marti si vineri, cu plecare din Satu Mare spre Constanta (Aeroportul Mihail Kogalniceanu) la ora 09.00, iar din Constanta spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului este de o ora si 40 de minute.

Cu prima cursa au plecat spre mare atat satmareni, cat si baimareni, care s-au bucurat enorm de posibilitatea de ajunge intr-un timp atat de scurt pe litoral.

Biletele pentru cursele Tarom s-au pus in vanzare incepand cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achizitionate, la preturi incepand de la 40 de euro dus-intors, pret ce cuprinde un bagaj de mana, unul de cala, cateringul la bordul aeronavei, precum si check-in-ul.

Biletele se pot cumpara online de pe site-ul Tarom, dar si direct de la agentiile Tarom si agentiile de turism.
Apa, nisipul si soarele sunt la o distanta de doar o ora si 40 de minute, pana in data de 16 septembrie”, se arata in comunicatul CJ Satu Mare, postat pe pagina de Facebook a institutiei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole