Prima etapa a concursului pentru sefia Muzeului de Etnografie s-a incheiat. Vezi cine conduce

Marcel Lazar Cozmuta se afla pe primul loc concursul de proiecte de management organizat pentru ocuparea postului de manager al Muzeului Judetean de Etnografie si Arta Populara, in urma primei etape, conform cjmaramures.ro.

Comisia de concurs s-a intrunit in data de 21 martie la sediul Consiliului Judetean Maramures si a procedat la analiza proiectelor de management in vederea ocuparii postului de manager, iar in urma analizei proiectelor de management a acordat urmatoarele note:

Nr. Crt.CandidatNota obtinuta la analiza proiectului de managementObservatii
1.Cozmuta Lazar Marcel 8,17
2.Mare Monica 7,89
3.Tirica Mihai Adrian 7,02

Sustinerea proiectului de management pentru candidatii care au obtinut in prima etapa a concursului nota minima 7, va avea loc luni, 27 martie, la sediul Consiliului Judetean Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Lupul Dacic

  Cozmuta Marcel e un personaj periculos si sarit de pe fix. De ce nu se fac niste evaluari psihiatrice elementare inainte de concurs?

  Reply
 2. Doris

  Nici cu Mare nu mi-e rusine, imoralitatea si parvenismul cu dosul , cum se incadreaza. Ba, mai mult e si proasta, roasa de ambitii desarte, o laudaroasa care deja se da mare directoare, povestind pe la birouri despre evolutia ei . Zarurile sunt aruncate, felicitari madame!

  Reply
 3. CJMM

  Castigatoarea concursului este doamna Mare Monica. Smecheria este urmatoarea : pentru a evita discutiile, cea desemnata castigatoare trebuie sa fie pe locul doi, dar la distanta mica de primul, astfel incat la oral sa sa i se dea punctajul necesar pentru a fi castigatoare.

  Reply
 4. Dorian

  Madame posteaza pe FB: flori, floricele, are timp de dialoguri, etc. E linistita, probabil stie tot, s-a documentat de la unii si de la altii , : …..Cred ca acum exerseaza doar in fata oglinzii, cum sa se mataie in fata celor care s-au inscris ca spectatori! Oare unde se incadreaza speta asta?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1