Prima handbalistă din Japonia, Asuka Fujita în Liga Florilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

S-a născut pe 14 februarie 1996 la Osaka (Japonia). Joacă pe postul de extremă dreapta, are 1,66 cm și 62 kg și este componentă a echipei naționale a Japoniei, pentru care a evoluat până acum în 38 de meciuri, înscriind 100 de goluri, relatează site-ul minaur.ro.

Asuka Fujita vine de la Borussia Dortmund (locul 1 în Germania). Echipe la care a evoluat în carieră: SONY Semiconductor Manufacturing / Japonia (2014-2018), Borussia Dortmund / Germania (2018-2020) .

Performanțe cu echipele de club: campioană a Germaniei (2020) cu Borussia Dortmund

Performanțe cu echipa națională a Japoniei: locul 3 la Jocurile Asiei din 2018 (Indonezia), locul 10 la Campionatul Mondial din 2019 (Japonia)

În meciul Japonia – România 37-20 (!) de la Campionatul Mondial din Japonia (2019), Fujita a marcat 4 goluri.

O scurtă declarație privind transferul ei la echipa noastră: “În 2018 am decis să vin în Europa să joc pentru Borussia Dortmund, pentru a-mi ridica nivelul și a mă pregăti pentru Campionatul Mondial din 2019 și pentru Jocurile Olimpice, ambele competiții găzduite de Japonia (JO se va disputa anul viitor). Am avut doi ani foarte buni în Bundesliga, cu un final fericit, terminând pe primul loc, ceea ce a adus și calificarea în Liga Campionilor. Acum sunt gata pentru un nou pas și privesc înainte și să joc într-o echipă de succes, urmând să evoluez pentru CS Minaur Baia Mare. Mă aștept să învăț multe lucruri noi, într-un mediu nou sportiv și privat. Îmi doresc să fiu unul dintre pilonii unei echipe de succes!”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *