Prima sedinta a conducerii PSD; avertisment de la Dragnea pentru cei care considera functiile oportunitati de imagine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validata la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni in primul Birou Permanent National, in prezenta presedintelui Liviu Dragnea, a presedintelui executiv Viorica Dancila si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu, informeaza AGERPRES.

Liderul social-democratilor i-a indemnat pe colegii sai sa nu le insele increderea celor care i-au desemnat la congres, dar a avut si un avertisment pentru cei care considera ca functiile obtinute sunt o oportunitate de imagine in dauna PSD.

„Eu va felicit pe toti pentru aceasta incredere, va doresc succes. Eu am ramas acelasi, in mine veti gasi un sprijin in toate situatiile dificile, dar tot de la mine veti primi si nemultumirile care nu vor fi neaparat numai ale mele, poate, eventual, ale colegilor nostri. De asemenea, va sugerez sa comunicati mult mai aplicat si atunci cand comunicati sa spuneti lucruri si sa nu mai avem situatii in partid cand colegi din conducere considerau ca pozitiile pe care le-au ocupat in urma unor alegeri, a unor numiri au insemnat de fapt niste oportunitati pentru proiecte personale de imagine in dauna partidului”, a afirmat presedintele PSD.

El i-a indemnat pe cei din conducerea PSD sa citeasca atent documentele adoptate la congres.

„Vreau sa va rog sa cititi cu atentie inca o data documentele pe care le-am aprobat la congres, proiectele pe care ni le-am asumat si care au avut sustinerea unanima a delegatilor congresului. Fiecare dintre dvs va avea o implicare foarte bine definita, foarte clara in gestionarea si realizarea acestor proiecte, care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru Romania. Vreau de asemenea sa intelegeti ca aceasta responsabilitate pe care ati primit-o avand in spate increderea colegilor dvs atat in intregul congresului cat si la nivel de regiune inseamna ca delegatii de la congres, colegii nostri, v-au trimis la munca pentru ca au incredere in dvs”, a aratat Liviu Dragnea.

Liderul social-democratilor a avut un mesaj si pentru vicepresedintii regionali: „Pentru vicepresedintii regionali, toti trebuie sa intelegeti ca membrii de partid in acele regiuni asteapta de la dvs sprijin, implicare mai mare nu numai pentru judetele din care faceti parte, asteapta de la dvs sa nu aveti alta atitudine decat atitudine de colegi, sa ne ajutati si pe cei care suntem in Parlament, si pe cei care sunt in Guvern, ca in judetele din regiunea fiecaruia dintre dvs ceea ce adoptam in Parlament, ceea ce aproba Guvernul sa fie comunicat pentru opinia publica din fiecare judet. Trebuie sa intelegeti ca nu este o batalie foarte simpla, este o batalie intre comunicarea corecta pe care vrem si trebuie sa o facem noi si barajul de comunicare care va fi ridicat mereu de catre adversarii nostri”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2