Prima sudură pe conducta de gaz Sighetu Marmației – Borșa. Deputatul Florin Alexe: ”Vom face toate demersurile necesare pentru a permite accesul tuturor maramureșenilor la confort”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lucrările la conducta de gaz pe ruta Sighetu Marmației – Borșa, în lungime de 88 de kilometri, au demarat cu succes.

Deputatul PNL de Maramureș, Florin Alexe, spune că toți cetățenii au dreptul la condiții decente de viață și că va face toate demersurile necesare pentru a permite accesul tuturor maramureșenilor la confort

”Vă prezint prima sudură pe conducta de gaz Sighetu Marmației – Borșa. Conducta va avea 88 km. Transgaz pregătește interconectarea a două zone, Maramureș (conducta Sighetul Marmației – Borșa) și Bucovina (conducta Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, obiectiv aflat în curs de execuție), prin realizarea unei conducte pe direcția Borșa – Vatra Dornei, asigurându-se astfel alimentarea cu gaze pentru zonele aferente din două direcții și echilibrarea sistemului național de transport gaze naturale.

Credem că toți cetățenii au dreptul la condiții decente de viață. Vom face toate demersurile necesare pentru a permite accesul tuturor maramureșenilor la confort. Reușim! Împreună”, a scris, pe Facebook, Florin Alexe.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Ioan

    Curat confort…Asta în condițiile în care și cei din orașe nu știu cum vor da de capăt acestei probleme, ținând cont de explozia prețurilor la energie…

    Reply
  2. Florin

    La noi trece conducta cu gaz la 300 m de ultima casa din comuna de peste 25 de ani și tot cu lemne și carbuni ne încălzim. .toti au promis racordarea dar odată aleși au uitat ce au promis..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2