Prima țară în care COVID va fi tratat ca o răceală. Fără restricții și fără carantină de la sfârșitul lunii februarie

Reclame home 1
Reclame home 1

coÎncepând din data de 21 februarie, în Anglia, COVID devine doar o răceală. Autoizolarea a rămas singura măsură anti-pandemie din țară, autoritățile mizând pe trendul pozitiv din ultima perioadă, scrie antena3.ro.

Pandemia COVID a luat sfârșit. Cel puțin pentru Anglia.

”Dacă tendința încurajatoare a datelor la care asistăm va continua, mă aștept că vom putea elimina ultimele restricții, inclusiv obligația de carantină pentru persoanele pozitive, cu o lună înainte de termen”, a declarat premierul Boris Johnson la o întâlnire cu deputații, în condițiile în care reglementările de limitare a răspândirii COVID în Anglia sunt așteptate să expire pe 24 martie.

Anglia a înregistrat o scădere constantă a infecțiilor și a internărilor în spital în ultimele săptămâni. În acest context, premierul a anunțat că va prezenta strategia Guvernului de a trăi cu coronavirusul, tratându-l ca pe o endemie și nu ca pe o pandemie, pe data de 21 februarie, în prima zi după încheierea pauzei în sesiunile parlamentare.

Cu alte cuvinte, cel puțin în Marea Britanie, coronavirusul va fi tratat ca o gripă. Persoanele infectate vor putea continua să trăiască normal, fără izolare sau carantină, deși, ca și în cazul gripei, recomandarea va fi să nu se meargă la muncă.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole