Prima zapada din New York din aceasta iarna a provocat haos in trafic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primii fulgi de zapada care au cazut in New York in aceasta iarna au provocat haos in trafic si intarzieri ale mai multor curse aeriene, relateaza vineri Xinhua.

Ninsoarea, care a inceput joi dupa-amiaza, a cuprins toate cele cinci zone principale ale metropolei, iar stratul de zapada a ajuns pana la 12,7 centimetri in Bronx, cel mai nordic cartier, potrivit Agerpres.

Vremea extrema a perturbat activitatea pe Aeroportul Kennedy. Cursele programate sa aterizeze dupa-amiaza au inregistrat intarzieri, in medie, de trei ore din cauza zapezii si a ghetii.

Sistemul de alertare de urgenta din New York a publicat notificari in timp real pe contul sau de Twitter publicul fiind indemnat sa ia in calcul rutele alternative dupa ce sistemul de tranzit al orasului s-a defectat partial.

Autospecialele de imprastiere a sarii au fost puse in functiune pentru a preveni acumularea de zapada si gheata pe carosabil.

”Fiti prudenti in timpul navetei de seara”, a atentionat joi primarul din New York, Bill de Blasio avertizand ca drumurile ar putea deveni “foarte alunecoase” in cursul noptii.

Potrivit prognozelor meteorologice, ninsoarea se va schimba in lapovita si ploaie pe parcursul noptii.

Foto: curbed ny

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *