Primar in inchisoare vs primar in libertate: Vot penal sau vot rational (VIDEO)

home camp2
home camp2
home camp2

vot-alegeriIn 5 iunie trebuie sa votam pentru viitorul orasului Baia Mare. Pentru un altfel de viitor, unul fara manipulare si furt din banii publici. Administratia actuala este compromisa din cauza unui primar care de trei ani este cercetat penal pentru fapte de coruptie. Si care a ajuns in luna aprilie in arest pentru ca a fost prins de procurorii DNA in flagrant delict, avand asupra sa, in biroul din Primarie, o importanta suma de bani marcati cu insemnul “MITA”.

Cu toate acestea, el poate candida in alegeri pentru ca o lege proasta, facuta de politicieni corupti in marea lor majoritate, nu interzice candidatura unui politician traseist, chiar daca este inculpat si trimis in judecata. In actuala stare de fapt, daca baimarenii nu sunt responsabili risca sa aleaga printr-un vot inconstient, un primar corupt care in cateva luni va fi condamnat si-si va pierde mandatul. Ori asta inseamna alta campanie, alte alegeri, alti bani publici risipiti.

ZiarMM a sondat opinia publica, intrebandu-i pe baimareni daca in 5 iunie vor vota pentru functia de primar in Baia Mare, pe un om aflat in arest, inculpat pentru luare de mita, sau pe un politician aflat in libertate. Materialul video suport, va prezinta opinia celor intervievati, care in mod categoric mentioneaza: “Vom vota un om aflat in libertate si nu unul in arest!”

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. Ionel

    Nu ma mir. Inseamna ca multi baimareni, spalati pe creier, voteaza hotii si infractorii. Pacat! Aveam parere mai buna despre voi!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *