Primari liberali din Maramures, momiti cu bani de alte partide, spune Ovidiu Nemes

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemes pnl mmCopresedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca mai multi primari liberali din judet au fost ofertati de alte partide, in special de PSD.

“Nu va ascund, au existat foarte multe incercari din partea altor partide de a atrage la ei candidati, de a atrage primari, de a li se promite inca, in continuare, bani pe diferite proiecte, ca ei sa se inscrie in partidele care astazi conteaza si ma refer in special la Partidul Social Democrat.

Primari ai nostri au fost ofertati din nou de parca Ordononta 55 ar fi fost inca in vigoare. Se pare ca unora nu le-au platit inca datoriile din transferul pe Ordononta 55, urmand ca in aceasta perioada sa li se achite si acele restante.

Oricum, nu am avut miscari de trupe, in sensul unor primari care sa fie liberali si care sa nu-si faca dosarele si sa nu-si depuna candidatura pe Partidul National Liberal. Ba dimpotriva, primarii nostri au rezistat tentatiei si promisiunilor si sunt alaturi de acest partid si, cu siguranta, pe viitor vor munci si se vor bate in alegerile locale pentru ca Partidul National Liberal sa dea presedintele Consiliului Judetean”, a spus Ovidiu Nemes.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *