Primaria Baia Mare a mai pierdut o lupta in razboiul cu Romaltyn

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciocan-judecatorProcesul care se duce intre Primaria Municipiului Baia Mare si Societatea Romaltyn a avut un nou temen, in 25 ianuarie 2016, la Tribunalul Salaj. Magistratii au admis actiunea Romaltyn de anulare a hotararii de Consiliu Local 120 din 2013. Conflictul dintre Consiliul Local Baia Mare si reprezentantii Romaltyn a izbucnit dupa ce la finalul lunii aprilie 2013, autoritatile baimarene au decis sa schimbe destinatia zonei unde se afla uzina.

Pe adresa redactiei, a sosit recent o interpretare interesanta a unui cititor cu privire la acest subiect.

Breaking news! Primarul Chereches, aproape incarcerat!

Dupa ce in anul 2013, circuland pe strada cu sens unic si fara respectarea vitezei legale, primarul Catalin Chereches a acrosat bolidul condus de cetateanul moldovean Ioan Sturza fara a semna constatarea amiabila de accident cu recunoasterea vinovatiei, in anul 2016 acesta a comis-o din nou, conducand fara se se asigure in mod corespunzator si fara a purta centura de siguranta. Astfel, vehiculul condus de Catalin Chereches, a lovit frontal bolidul moldovean care, se pare, circula regulamentar din contra-sens. Incidentul s-a produs pe raza de actiune a Tribunalului Salaj, dupa cum se poate vedea in proba atasata.

In urma impactului deosebit de violent, primarul baimarean va putea ramane incarcerat, arata surse judiciare sub protectia anonimatului, sau, in orice caz, extrem de sifonat.

Victima nu a dorit sa comenteze, precizand totusi ca inca nu a evaluat integral daunele provocate de soferul inconstient, dar a dat asigurari ca va incerca sa-si recupereze intreg prejudiciul, iar daca persoana vinovata nu va plati de buna-voie, se va indrepta impotriva celor aproximativ 132.000 de giranti.

Stire in curs de actualizare

Proba impactului: http://portal.just.ro/84/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8400000000054279&id_inst=84

PS: Pentru cei se vor simti din inertie lezati de prezentul articol, sa stiti ca acesta este un pamflet”.

Orice asemanare in pamfletul cititorului ZiarMM si realitate este absolut intamplatoare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. Justitiar politic

    ANRM trebuia sa se bucure de un denunt penal pentru fals . Acel cineva platit sa depuna denuntul inca nu a facut- o . O fabrica pe roti care avea autorizatie pana in 2004 si servitorii ei, cum poate pretinde chiar daca ar fi cumparat o premierul Rusiei drept de functionare in 2014. Neglijenta sau rea intentie se va afla curand!

    Reply
  2. V-o trag din nou

    primaria Baia Mare pierde in instanta din nou in fata Romalltyn Adica baimarenii, ca ei vor plati.Nu Kake si familia lui .Ei nu platesc , ei doar castiga cand e vorba de resursele zonei. Asa se va intampla si cu Romaltyn .Aia o sa fie nevoiti sa plece si kake abia asteapta sa puna mana pe afacere .Prin interpusi bineinteles.Veti vedea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2