Primaria Baia Mare, anunt legat de Targul Brazilor de Craciun 2018 si patinoar

Primaria Baia Mare aduce la cunostinta tuturor agentilor economici ca, in perioada 10 – 25 Decembrie, in Piata Revolutiei si in Piata Pacii din municipiul Baia Mare, se va organiza ”TARGUL BRAZILOR DE CRACIUN 2018”, conform H.C.L. 589/2018.

“Agentii economici interesati sa participe la aceasta manifestare sunt rugati sa se adreseze la sediul Serviciului Public Ambient Urban, Serviciul Piete, Str. Aleea Serelor, nr. 2, incepand cu data de 03.12.2018. Termenul limita pentru depunerea actelor este data de 07.12.2018, orele 13.00.

Actele necesare pentru participare:
– cerere;
– pentru persoanele juridice: actele firmei (statut sau act constitutiv, certificat de inregistrare);
– pentru persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale sau individuale: rezolutia Directorului Oficiului Registrului Comertului, certificat de inregistrare;
– autorizatia emisa de I.T.R.S.V.;
– actul de provenienta al brazilor.
Amplasarea agentilor economici se va face dupa principiul primul venit-primul servit, in limita spatiului disponibil. Taxa de participare se va achita la casieria SPAU”, se arata in anuntul Primariei Baia Mare, publicat pe site-ul oficial al institutiei.

In acelasi anunt se fac cateva precizari si legate de patinoarul care va functiona in Piata Revolutiei.

“Se aproba amplasarea unui patinoar artificial demontabil, in suprafata de 600 – 900 mp, in Piata Revolutiei, in perioada 30 Noiembrie 2018 – 14 Ianuarie 2019.

In cazul in care sunt mai multi agenti economici care isi manifesta interesul pentru amplasare patinoar se va organiza licitatie cu strigare, intre agentii economici care au depus solicitari, in termen de 3 zile de la expirarea perioadei de depunere a solicitarilor.

In cazul unor motive obiective organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba locatia standurilor”, mai precizeaza Primaria Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1