Primaria Baia Mare, anunt pentru agentii economici care vor sa amplaseze terase

Primaria Baia Mare a publicat pe site-ul oficial un anunt care ii vizeaza pe agentii economici care doresc sa amplaseze terase pe domeniul public si privat al municipiului.

“Operatorii economici care doresc sa reamplaseze terase pe domeniul public/privat al municipiului Baia Mare, in anul 2018, in cazul in care nu modifica nimic din structura terasei (ex. mobilierul sau sistemul de acoperire etc.), vor putea amplasa terase sezoniere, conform regulamentului aprobat prin H.C.L. 203/2017 in baza contractului de inchiriere a domeniului public/privat pentru anul 2018 si a avizului favorabil al Comisiei de Arhitectura si Estetica Urbana primit in 2017, cu conditia respectarii amplasamentului, structurii si mobilierului avizat.

Cererile, pentru incheierea contractului si emiterea acordului de amplasare, se pot depune conform modelului ce este pus la dispozitie la Biroul Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Sincai, nr. 37”, se arata in mesajul municipalitatii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1