Primaria Baia Mare, anunt pentru agentii economici privind vizarea anuala a autorizatiilor /acordurilor de functionare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Primaria Baia Mare ii anunta pe toti agentii economici din municipiu ca, incepand cu data de 9 ianuarie 2020 se pot depune cererile de viza a AUTORIZATIILOR /ACORDURILOR DE FUNCTIONARE PENTRU ANUL 2020, conform prevederilor H.C.L. nr. 204/2017 cu modificarile si completarile ulterioare.

Vizarea anuala este obligatorie pana la data de 31 martie a fiecarui an.

“Agentii economici vor depune la Serviciul Relatii cu Publicul, str. Gheorghe Sincai, nr. 37, o solicitare scrisa (formular tip prevazut in Anexa 5 la Regulamentul aprobat prin H.C.L. Nr. 204/2017), la care se vor anexa:

– Declaratia pe proprie raspundere a administratorului sau a imputernicitului acestuia, cu privire la faptul ca nu au intervenit modificari ale conditiilor de functionare de la data emiterii acordului/autorizatiei de functionare si ca detine toate avizele si acordurile necesare functionarii, emise de catre autoritatile abilitate, Anexa 8 la Regulament;

– Declaratia pe proprie raspundere a administratorului sau a imputernicitului acestuia privind securitatea la incendiu, conform prevederilor Legii Nr. 28/2018 (formular tip), pentru obiectivele care se supun avizarii / autorizarii privind securitatea la incendiu.

-Copie a actului de identitate al administratorului sau imputernicitului acestuia, semnatar al declaratiei pe proprie raspundere;

– Acordul/Autorizatia de functionare, in original;

– Chitanta de plata a taxei legale, in original. Taxa se poate achita la Casieriile Primariei Municipiului Baia Mare (str. Gheorghe Sincai nr. 37, str. Crisan nr. 2, bd. Independentei nr. 2c).

Declaratiile/fomularele tip pot fi consultate si descarcate de pe site-ul Municipiului Baia Mare, sectiunea Activitati Comerciale (www.baiamare.ro/Servicii-publice/Activitati-comerciale)”, precizeaza reprezentantii municipalitatii, intr-o postare pe site-ul baiamare.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2