Primaria Baia Mare, anunt privind doua apartamente din blocurile ANL

Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare anunta pe site-ul oficial ca in blocurile A.N.L. sunt disponibile in vederea inchirierii doua apartamente cu o camera, situate in str. Aleea Marasti nr.16/44 si str. Aleea Serelor 2B/8.

Prin urmare, solicitantii, care au inregistrate cereri pentru inchirierea unei locuinte construite prin programul Agentiei Nationale pentru Locuinte (A.N.L.) si se afla pe primele 10 pozitii in anexa nr. 1 la H.C.L. nr. 24/2019, sunt rugati sa-si reactualizeze dosarele cu urmatoarele documente:

– Adeverinta de venit cu venitul net realizat in ultimele 12 luni pentru toti membrii familiei care sunt salariati;
– Declaratie notariala pentru titularul cererii si membrii familiei acestuia – sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate in intretinerea acestuia – ca nu detin o alta locuinta in proprietat;
– Certificat fiscal emis de Directia de venituri din Baia Mare.

“Solicitantii care doresc/refuza repartizarea uneia din cele 2 locuinte cu o camera sunt rugati sa ne comunice acest lucru, in scris, pana in 16 august 2019.

In cazul in care pana in 16 august 2019 nu ne comunicati acceptul sau refuzul dumneavostra nu veti mai beneficia in anul 2019 de repartizarea unei locuinte in situatia in care se va elibera o locuinta in blocurile A.N.L.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Directiei Patrimoniu, Serviciul Contracte Imobiliare, cu sediul in Baia Mare, Str. Vasile Lucaciu nr. 2, telefon: 0262-275.587, de luni pana vineri, dupa urmatorul program: luni, marti, miericuri intre orele 08.00-16.00, joi 08.00-17.00 si vineri 08.00-15.00”, mai spun reprezentantii Primariei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2