Primăria Baia Mare, câte milioane de euro ne costă deszăpezirea?

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dacă pe noi nu ne-a surprins ninsoarea de ieri și azi noapte, se pare că autoritățile locale au rămas iar „înzăpezite”. Cu toată că acum două zile primarul Cătălin Cherecheș a declarat următoarele: „este anul în care suntem, din perspectiva dotărilor, din perspectiva tehnică cel mai bine pregătiți și cantitatea de sare este suficientă.”

La ora actuală în oraș se circulă în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor, iar mașinile de deszăpezit sunt o raritate. Sub stratul de zăpadă de pe drum se formează polei, iar conducătorii auto au reale probleme în a controla autovehiculele.

Ne așteptam ca după prezentarea de acum două zile să vedem asfalt și trotuar „la negru”. Peste tot. Pentru că orașul Baia Mare nu este alcătuit doar din bulevarde.

Închei articolul cu un citat din același primar băimărean: „Poate am să vă fac o surpriză, vom face o hartă interactivă, să vedeți și dumneavoastră atunci când se acționează, accesând site-ul municipiului, unde este fiecare utilaj în parte. Vă voi ține la curent cu fiecare acțiune importantă vizavi de deszăpezire. ”

Așteptăm!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Nu va ingrijorati, peste 2 luni vine primavara si strazile vor fi curate. Aveti putintica rabdare.
    Totdeauna salvarea a venit de la primavara.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *