Primăria Baia Mare cumpără opt autoturisme echipate cu dispozitiv de avertizare acustică

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La data de 26 iunie, Primăria Baia Mare a încheiat un contract cu firma SC APAN CARS SRL cu sediul în Brăila în vederea achiziției a opt autoturisme Fiat Tipo Sedan, echipate cu dispozitiv de avertizare acustică.

Mai exact, conform contractului, ”furnizorul se obligă să furnizeze opt autoturisme echipate suplimentar cu rampă luminoasă cu leduri, generația III și dispozitiv de avertizare acustică, cu posibilități de adresare public, în perioada convenită și în conformitate cu obligațiile asumate prin prezentul contract”.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului, respectiv prețul produselor, plătibil furnizorului de către achizitor este de 408.592 lei, fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 77.632,48 lei, astfel:

 1. Fiat Tipo Sedan 1.4 16v 95 CP – 8 bucăți: 342.768 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 65.125,92 lei
 2. Echipare suplimentară cu rampe luminoase cu leduri, generația III și dispozitiv de avertizare acustică – 8 bucăți: 65.824 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 12.506,56 lei

Termenul de livrare a produselor este de maxim 60 zile de la data semnării și înregistrării contractului la sediul autorității contractante.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Lia

  Pentru CE ANUME le cumpără?! La ce ne trebuie aşa ceva, în condițiile în care acelaşi primar a îndatorat oraşul de ne-a cocoşat pe toți cu taxele?!

  Reply
 2. dan

  De ce nu se orienteaza spre masini produse in Romania? Pentru utilitatile primariei nu sintm bune si cele cumparate de politia romana? Duster nu e bun?
  Daca i-as putea capaci pe cei care decid, i-as capaci pina ar invata tabla inmultirii.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1