Primaria Baia Mare isi cauta inspectori – Vezi in ce servicii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare cauta inspectori in trei servicii din cadrul institutiei, conform baiamare.ro.

Este vorba despre un post pentru inspector superior la Serviciul Amenajarea Teritorului si Urbanism; un post pentru inspector principal la Serviciul Achizitii Publice si un post de inspector asistent la Serviciul Evidenta si Incasarea Veniturilor.

Concursurile vor consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 28 si 29 aprilie.

Tot in aprilie vor avea loc concursurile pentru functiile de sefi in mai multe servicii.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Ardelean

  Vorbe goale deja se stiu cine va ocupa posturile respectiva , oamenii maritului imparat doar isi asigura oameni de incredere..

  Reply
 2. ioan

  Iata functii care deja sunt ocupate de persoane care trebuie sa aduca BANI IN PRIMARIA BAIA MARE PENTRU CA FUFELE HANDBALISTICE ADUSE DE chereches trebuiesc tinute cu bani grei,,, pe surse se vorbeste in sat ca acel non fotbalist costea va fi dat afara de la CFR cluj si-i pregateste hatarul primarului sa-i fure nechita ,, desi masa l-a certat urat pe chereches pentru f… asta el nu cedeaza si iata vechiul dragut vrea si vine sa o fure pe dragusanca de BAIA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Ioane, alta mai buna nici macar nu se uita la Primar. Numai babele si toate frustratele se uita dupa el. Vezi Udrea cea batrana de varsta si Nechita. Crezi ca Nechita ii mai tanara si ea are catre 40 de ani. Amandoua inaintate in varsta, amandoua cu radacini brunete si blonde la inteligenta. Cine sa-l mai ia, ca nu-l mai ia nimeni. Numai „blondele” se uita dupa el si toate infometatele dupa bani.
   Noroc, ca ne ramn noua restu de femei.

   Reply
 3. ioan

  A cata oara se cofirma ca pe acest cherechs l-au votat babele foste c…. si pensionarii c… pe care ii vezi zilnic la CASPEV,, PRIN ORAS PLIMBINDU-SE FARA NICI O NERUSINARE de cate au facut acesti pensionari care acum i-au facut pe TINERII DIN BAIA MARE SA SUFERE DIN CAUZA ACESTUI chereches ,, liceanul de SINCAI care si ca elev avut o comportare mizerabila intrebati colegii lui in fapt multi colegi ai lui scriu despre acest n////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Da primarul e un om a carui comportament e lipsit de clasa si ne pacaleste prin faptul ca poarta costum si cravata.
   Om care desi se pozeaza la evenimente de arta a dovedit ca nu intelege si nu are cunostinte despre arta, comportament specific unui om care parvine in clasele sociale superioare.
   Miliardarii rusi detin echipe sportive, unii echipe de forbal altii echipe de baschet, acum se joaca si el de-a miliardarul pe banii statului si ai baimarenilor plecand cu echipa e handbal la meciuri in strainatate ca ceilalti sa-l perceapa drept miliardar sa creada ca si el din bani personali e sponsorul echipei.
   Nu stie sa gestioneze relatiile cu oamenii si daca ceva nu-i convine se razbuna.
   Ce a mai facut una alta a facut-o pe idei luate de la cetateni. Si lista e lunga.

   Reply
   1. Omul Revolutionar

    Draga primare daca respecti orasul si ne respecti si pe noi nu ne mai minti, nu ne mai fura pe fata si te rugam politicos sa-ti dai demisia. Nu e musai sa avem primar, pana o sa gasim unul bun, scaunul poate ramanea si liber.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2