Primaria Baia Mare: Mai multe posturi din cadrul Structurii Arhitectului Sef, scoase la concurs

Primaria Municipiului Baia Mare organizeaza concurs de recrutare in vederea ocuparii unor functii publice de executie vacante din cadrul Structurii Arhitectului Sef.

Conditiile specifice de participare la concurs:

Serviciul Dezvoltare Urbana:
1. Inspector debutant: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism;
2. Inspector asistent: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Serviciul Amenajarea Teritoriului si Urbanism:
1. Consilier principal: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism, minimum 5 ani vechime in specialitatea studiilor;
2. Consilier superior: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism, minimum 9 ani vechime in specialitatea studiilor.

Compartimentul Cadastru si Gis:
1. Inspector debutant: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul de studii universitare inginerie geodezica;
2. Inspector asistent: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul de studii universitare inginerie geodezica, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Serviciul Autorizare Constructii:
1. Doua posturi de Inspector asistent: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor;

Compartimentul Protectia Monumentelor Istorice si Zone Protejate:
1. Inspector debutant: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in una dintre ramurile de stiinta: inginerie civila sau arhitectura si urbanism.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 23 ianuarie 2018, ora 10:00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 10 ianuarie 2018, inclusiv.

Mai multe detalii AICI.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. baimarean

  Aceste structuri sunt praf,incepand de la comisia aia de estetica care mai mult birocratizeaza obtinerea unei autorizatii,pana la faptul ca orice baimarean stie ca in municipiu te mananca cainii daca trebuie sa obtii o autorizatie.Asta e si motivul ca baimarenii decat sa se lupte cu birocratia chereches mai bine au construit in Recea,Mocira,Tautii Magheraus,Satu nou de Jos si chiar Catalina sau Coltau.Chiar si Remecioara iti ofera conditii mai umane.In schimb orasul ramane de caruta,avand cladiri fantomatice cu acoperisuri si fatade murdare,scorojite,avand tencuiala cazuta ( a se vedea str Victoriei ( 6,8,10),Horia,Crisan ( toate la vedere ),dar ce sa ne mai miram cand renumita comisie de estetica nu vede cladirea administratiei fiscale municipale, un jeg cu schele,in imediata apropiere a turnului mult laudat.Cum poti sa vezi o asemenea mizerie din turn si sa te si lauzi?

  Reply
  1. tindela

   pai banii comunitatii trebuiesc folositi pentru realizarea iluminatului ornamental de Craciun a orasului.. 360.000 de euro.. dusi pe apa sambetei…nu e o prostie? nu era suficient sa fie amenajat doar centrul vechi cu 30.000 euro? iar diferenta sa fie folosita in alte scopuri mult mai utile?? batem Viena si Bucurestiul la iluminat ornamental de Craciun iar orasul e pe butuci..

   Reply
 2. ioan

  baimarean, de acord cu observatiile exceptand cladirea Directiei de Venituri. Comisia de estetica urbana nu are nici un fel de atributii in a reabilita acea cladire, e treaba primariei unde mistretul de chereches rupe banii orasului pe petreceri. De 6 ani nu a reusit sa rezolve cateva probleme esentiale dar a facut falci si s-a imbuibat ca un godac. Cred ca mamitica lui e mandra de ce a ajuns fisu

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1