Primaria Baia Mare organizeaza un concurs pentru ocuparea postului de inspector asistent la Serviciul Monitorizare Contracte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Municipiului Baia Mare organizeaza concurs de recrutare in vederea ocuparii functiei publice de executie vacante de inspector asistent la Serviciul Monitorizare Contracte.

Conditiile specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental Stiinte ingineresti, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute in art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 17 august 2017, ora 10:00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 07 august 2017.

Relatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane, camera 31, etaj IV, telefon 0262/211001, interior 195.

Informatii comunicate de Primaria Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2