Primaria Baia Mare scoate la concurs inca un post de director

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Primaria Municipiul Baia Mare anunta pe site-ul oficial ca va demara procedura de organizare si desfasurare a unui concurs de recrutare in vederea ocuparii functiei publice de conducere vacante de Director Executiv Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret.

Conditiile specifice de participare la concurs:
– studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental: stiinte sociale;
– minimum 3 ani vechime in specialitatea studiilor;
– studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute in art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 24 aprilie, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 11 aprilie, inclusiv.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1