Primaria Baia Mare si-a facut un obicei din a cumpara imobile de la Liviu Chira – In 2003, Municipalitatea a luat de la Chira doua apartamente

Liviu Chira, cel care a vandul Primariei Baia Mare blocul Horea 46 A, nu a fost la prima afacere imobiliara derulata cu municipalitatea. Relatiile comerciale dintre acesta si Primarie sunt mai vechi decat povestea blocului care i-a atras lui Cristian Anghel o condamnare de 2 ani si 6 luni inchisoare. In urma cu sapte ani, Primaria a cumparat doua apartamente proprietatea lui Liviu Chira, situate intr-un imobil de pe strada Minerilor din Baia Mare.

In primavara anului 2003, Liviu Chira a vandut un apartament cu doua camere, in suprafata de 47 mp, intr-un imobil situat pe strada Minerilor, numarul 8. Valoarea contractului a fost de 12.600 euro.

Al doilea aparament a fost cumparat tot in acea perioada de Primarie de la Liviu Chira si sotia acestuia, Florica Stela Chira. Este vorba de un apartament cu o camera, al carui pret a fost stabilit la 9.500 euro.

Ambele contracte de vanzare – cumparare au fost autentificate la notariat in data de 11 aprilie 2003. Interesant este faptul ca notarul, Corina Corpadea, este acelasi cu cel care, trei ani mai tarziu, in iulie 2006, a autentificat contractul de vanzare – cumparare dintre Cuprom si Liviu Chira.

Ciprian DRAGOS

Click pe poze pentru marire.

Sursa foto: dosar-cristian-anghel

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu