Primaria Baia Mare si-ar putea face un depozit ecologic propriu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare ar putea parasi proiectul sistemului integrat de management al deseurilor, derulat de Consiliul Judetean Maramures deoarece acesta se anunta a fi unul dezastruos, cel putin pentru municipiul resedinta de judet, potrivit conducerii Primariei, la ultima sedinta a Consiliului Local.

Astfel, odata finalizat, in Baia Mare ar urma sa nu mai existe decat 70 de puncte de colectare a gunoiului fata de 200 cat exista acum, ceea ce ar insemna ca populatia sa-si duca gunoiul la capatul strazii si, implicit, costuri mai mari pentru aceasta. Mai mult, va exista un singur operator regional de colectare a deseurilor, care nu va putea fi controlat de municipalitate in ceea ce priveste preturile.

Reprezentantii Primariei au mai spus ca nu doresc sa puna in pericol proiectul derulat de Consiliul Judetean, dar au lasat sa se inteleaga ca totul se va face in raport cu interesele orasului. Ei s-au plans de faptul ca institutia condusa de Zamfir Ciceu nu a fost in stare sa trimita Primariei un punct de vedere oficial cu privire la stadiul proiectului, desi li s-a solicitat acest aspect inca de acum un an.

Depozitul ecologic de la Sarbi si celelalte statii din judet trebuie sa fie finalizate pana la 31 decembrie 2015, dar lucrurile se arata sumbre, deoarece acestea inainteaza foarte greu, nefiind inca finalizate documentatiile.

Rampa de gunoi a Municipiului Baia Mare va trebui inchisa in anul 2017, iar pana atunci problema sistemului integrat trebuie rezolvata.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. ioan

    Povesti de adormit copiii. NU au finalizat alte proiecte importante. Cu cine ? Cu Barbul? Pana nu-l da afara pe asta primarul nu va avea succes. E un loser si un nesimtit, toti contructorii rad de el si-l vorbesc pe la spate pe inginerul incompetent.

    Reply
  2. ioan

    INca oadata si inca odata acest impostor primar mai doreste ceva pentru buzunarul lui dar incompetenta celor din jurul lui nu o pot face CINSTIT ACESTIA CAUTA SOLUTII CARE SA TREACA PE LA CASELE LOR,, foarte greu derealizat ceva util pentru baimareni,, vorbim de anul 2017,, an in care chereches va avea cel putin UN AN DE GHERLA sau poae masa chiar o sa-i rezolve odihna in AUSTRIA,, ca si pe vremea liceului cu mari licente la VIENA,, dovada in tot ce face pentru baimareni de multe ori la COMANDA LUI MASA<<<<>>>> deci barbul- chereches – mecea -toma-ghetie-pop kati-radu luci-si multi alti vechi stagiari cu ani grei la banul public ar cam trebui SIGUR SA PLECE nici de cum sa mai aiba neste propuneri de idei din banii publici!!!!!!!!!!!!!!!!! cat despre noii sefi prin concursuri angajati se lovesc si se mira de ceea ce se intampla cu banul public!!!!!!!!!!!! deja multe certuri,,,, s.a.m.d.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2