Primaria Baia Mare, solicitare catre Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj Napoca in legatura cu drumurile nationale

PNL

Reprezentantii municipiului Baia Mare solicita conducerii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj Napoca sa ia de urgenta masurile care se impun pentru aducerea drumurilor nationale ce le administreaza la un stadiu normal de functionare pentru buna desfasurare a traficului rutier.

Drumurile nationale care traverseaza municipiul Baia Mare se afla in administrarea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj Napoca. Aceste tronsoane sunt: Dura – Dacia Service (Bdul Independentei), Soseaua de Centura – str. Europa – str. Dumbravei – str. Mihai Eminescu pana la limita cu comuna Grosi si Bdul Bucuresti de la intersectia cu str. Europa pana la intersectia cu str. Margeanului.

“Reprezentantii acestor institutii ar trebui sa monitorizeze stadiul in care se afla aceste cai rutiere extrem de importante pentru cetatenii municipiului Baia Mare si a judetului Maramures. In ultima perioada autoritatea locala a Municipiului Baia Mare a remarcat ca pe anumite portiuni, calea de rulare este deteriorata, cu anumite zone periculoase pentru defasurarea in conditii normale a circulatiei rutiere.

Gropile de la nivelul asfaltului aparute pe drumurile nationale reprezinta potential pericol pentru participantii la trafic. Ca urmare a acestui fapt, reprezentantii municipiului Baia Mare solicita conducerii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj Napoca sa ia de urgenta masurile care se impun pentru aducerea drumurilor nationale ce le administreaza la un stadiu normal de functionare pentru buna desfasurare a traficului rutier.

Totodata, administratia publica a municipiului Baia Mare solicita CFR Infrastructura sa ia masuri pentru a reface trecerile de la nivel cu calea ferata de pe raza municipiului Baia Mare, acestea reprezentand un potential pericol pentru circulatia trenurilor si autovehiculelor”, se arata intr-un comunicat al Primariei, publicat pe site-ul oficial.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. alt baimarean

    Iar eu solicit primariei Baia Mare sa ia masuri urgente sa reabiliteze str.Grivitei.Se fac tot felul de lucrari numai acolo unde este strict necesar nu.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1