Primaria Baia Mare vrea sa preia imobilul in care se afla restaurantul Chios

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Municipalitatea baimareana intentioneaza sa preia in patrimoniu imobilele (teren si constructii) in si pe care se afla restaurantul Chios de pe Campul Tineretului in vederea realizarii unui ”Centrul Socio – Cultural multifunctional”.

Astfel, in sedinta extraordinara din 12 aprilie, Consiliul Local a aprobat un proiect de hotarare (16 voturi pentru si doua abtineri) cu privire la acest aspect.

Iata cum arata proiectul adoptat:

Proiect de hotarare pentru efectuarea demersurilor in vederea preluarii in patrimoniul Municipiului Baia Mare a imobilelor – teren si constructii – situate in Municipiul Baia Mare, Campul Tineretului nr.1A, identificate prin C.F. 14965 Baia Mare pentru realizarea unui obiectiv de interes public ”Centrul Socio – Cultural multifunctional”

Art. 1. Se aproba efectuarea demersurilor pentru preluarea in patrimoniul Municipiului Baia Mare a imobilelor – teren si constructii – situate in Municipiul Baia Mare, str. Campul Tineretului nr.1A, identificate prin C.F. 14965 Baia Mare nr. topo. 3921/4/2, nr. topo. 3921/15/2, nr. topo. 3921/3/2, nr. topo. 3892/2, pentru realizarea unui obiectiv de interes public ”Centrul Socio – Cultural Multifunctional”, avand in vedere lucrarile publice de reabilitare realizate in Parcul Tineretului.

Art.2. Se aproba intocmirea Raportului de Evaluare pentru stabilirea valorii de piata a imobilelor teren si constructii situate in Municipiul Baia Mare, str. Campul Tineretului nr.1A, identificate prin C.F. 14965 Baia Mare nr. topo. 3921/4/2, nr. topo. 3921/15/2, nr. topo. 3921/3/2, nr. topo. 3892/2, proprietatea S.C. ORPAC IMPEX S.R.L.

Art.3.Se aproba alocarea din bugetul local a sumelor necesare realizarii raportului de evaluare a imobilelor identificate la art.1.

Art.4.Se mandateaza Comisia de licitatie pentru inchirieri, concesionari, vanzari si achizitii de imobile in favoarea Municipiului Baia Mare sa negocieze cu proprietarul preluarea imobilelor identificate la art.1 al prezentei.

Articolul 5 a fost retras.

Art.6. La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari H.C.L. nr.268/2015 isi inceteaza aplicabilitatea.

Vlad HERMAN

Foto: mapio.net

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

  1. T.C

    Ce inseamna ca oras sa nu ai viziune.Buda aia de constructie a fost girata de Anghel,cu teren concesionat din cate stiu si acum am ajuns sa ne caciulim sa dispara de acolo.Cate astfel de inginerii o mai fi facut fostele administratii? Oricum nici acum nu prea avem viziune ca oras,ne balacarim in subdezvoltare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2