Primaria Baia Mare vrea sa preia toate cimitirele din oras

PNL

cimitirToate cimitirele din Baia Mare ar putea fi preluate de municipalitate.

Chestiunea va fi discutata in sedinta de luni, 11 ianuarie, a Consiliului Local, urmand ca pe ordinea de zi sa se afle un proiect de hotarare in acest sens.

Potrivit conducerii Primariei Baia Mare, autoritatea locala isi doreste sa stabileasca un nou regulament de functionare a cimitirelor, care sa prevada si alte tarife fata de cele din prezent.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. zorin

   Asa ar fi normal, dar ii lasa pe popi fara afacerea de baza,sau e vorba doar de partea unde nu mai este teren de vanzare.Trebuie sa le multumim atat autoritatilor cat si popilor ca in jurul stadionului sunt numai morminte,incat te si gandesti ce interese au fost si ce bani s-au invartit acolo.

   Reply
 1. Zoltan Kiss

  Oricum taxele de inmormantare sunt destul de mari si NU este exclus sa nu introduca si bilete de intrare.Din partea SPAGARILOR de la Primarie incepand de la primar pana la consilieri ori sefii consiliilor locale totul este posibil?

  Reply
 2. Kovacs Stefan

  Zoltan Kiss Pai chiar la asta m-am gindit 🙂 .Dar la,,ceva frumos"..in loc de poarta de intrare un mausoleu ca un fel de hol,ceva prin care sa intri…cu un ghiseu la intrare unde sa platesti,,LUI" 🙂 ,clar!nu va pierde EL timpul rupind bilete..dar poate,,mama"…sau vre-un consilier mai apropiat…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1