Primaria Baia Sprie face eforturi pentru investitii si salarii

PNL

Primaria Baia Sprie a gasit solutia pentru a face fata din punct de vedere financiar. Momentan renunta la cofinantarea unor proiecte insa va cauta alternativa pentru derularea lor.

Tot mai multe administratii locale intampina greutati din cauza fondurilor limitate pe care le au la dispozitie. Daca in acest an bugetul s-a aprobat cu intarziere complicandu-se bunul mers al activitatii din institutii, majorarile de salarii au creat alte probleme in ceea ce priveste asigurarea fondurilor necesare in acest sens.

Cu toate ca initiativa este  buna, sursa de finantare pentru acoperirea cheltuielilor de personal este lasata in coada de peste. Unele primarii au probleme acum, iar altele se descurca momentan, insa apar greutati acum cu salarizarea unica.

Printre acestea din urma se afla si institutia din Baia Sprie. Dupa cum ne-a informat directorul economic Alin Bozga, pentru a face fata situatiei, a fost nevoit sa reduca cheltuielile in ceea ce priveste cofinantarea unor proiecte. “Cu toate acestea, vom avea si noi probleme, daca nu se schimba ceva.

Am urmarit si eu propunerile de salarii care se aplica din semestrul doi si vor fi greu de pus in practica. Trebuie gasite solutii”, afirma directorul economic Alin Bozga. Dupa cum spune primarul Alin Sebastian  Birda, chiar daca sunt greutati, Primaria Baia Sprie nu va renunta la investitii si modernizari in oras.

Vasile GHERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1