Primaria Borsa: Turismul va fi motorul economic al orasului in viitorul apropiat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Turismul isi continua dezvoltarea in Borsa, urmand sa fie motorul economic al orasului in viitorul apropiat, potrivit reprezentantilor Primariei din localitate.

In aceasta iarna, la Borsa se va deschide un nou hotel, astfel ca numarul locurilor de cazare autorizate in oras va ajunge la peste 1.400.

„Turismul va fi motorul economic al orasului Borsa in viitorul apropiat! Cu siguranta turismul va aduce in viitorul nu foarte indepartat venituri substantiale locuitorilor din Borsa.

In ultimii ani, orasul a devenit o atractie turistica tot mai cautata. Peisajele deosebite, caldura gazdelor, mancarea gustoasa si facilitatiile de cazare diversificate la care se adauga si un foarte bun raport calitate/pret, au adus o crestere importanta a gradului de ocupare in unitatile de cazare, in unele dintre acestea depasind 85%.

Datorita solicitarilor tot mai numeroase, incep sa apara noi locuri de cazare si servire a mesei. In aceasta iarna, se va deschide la Borsa un nou hotel, clasificat la 3***, cu 60 de locuri de cazare si cu 120 de locuri pentru servirea mesei.

Apreciem si incurajam borsenii care investesc in infrastructura turistica a orasului.
Astfel, Borsa va ajunge la peste 1400 de locuri de cazare autorizate in hoteluri, pensiuni si cabane, intarindu-si pozitia de statiune turistica de interes national pe harta turismului autohton si international”, spun reprezentantii Primariei Borsa, pe pagina de Facebook a institutiei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. USR

    Problema este ca sunt hoteluri in borsa maramures ,care nu platesc impozite ,au facut vile fara autorizatie,daca ar veni control la borsa ,sa vina din bucuresti,ar fi boamba secolului, avem in Borsa maramures sali de nunti care sunt fara autorizatie de la isu de la primarie,si cum credeti ca turismul in borsa aduce bani la bugetul primari???

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2