Primaria cauta terenuri pentru a putea realiza obiectivul socio-cultural-sportiv si de agrement 

home camp2
home camp2
home camp2

Primaria Baia Mare demareaza procedurile de cautare a unor terenuri in vederea realizarii acelui obiectiv socio-cultural-sportiv si de agrement despre care s-a vorbit in urma cu ceva vreme.

“In conformitate cu prevederile HCL 34/2018, Autoritatea Publica Locala a Municipiului Baia Mare solicita oferte de vanzare terenuri pentru crearea unei parcele compacte de aproximativ 15 Ha in intravilanul Municipiului Baia Mare, pentru realizarea unui obiectiv socio- cultural-sportiv si de agrement.

Terenurile oferite spre vanzare trebuie sa fie amplasate pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare, in zone care sa permita comasarea parcelelor pentru realizarea unei parcele unitare cu acces la drumuri/strazi din domeniului public.

Ofertele se vor depune de catre proprietari avand anexate extrase de carte funciara pentru dovedirea proprietatii asupra acestora. Ofertele insotite de extrasele CF se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare”, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Primariei.

Municipalitatea intentioneaza sa realizeze o sala polivalenta, un stadion si un aqua park.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. banhidi

    Primaria va cauta mult si bine acele terenuri… care practic nu exista… sau daca totusi “apar de undeva”, acestea vor fi de vanzare la niste preturi exorbitante..

    Reply
  2. vera

    Hoban ar putea mai face un schimb de terenuri ,asa se proceseaza la noi.Amai facut oa facere a schimbat un teren in honolulu si a primit in schiimb de la primarie terenul de langa spital unde este amplasat kauflandul,omul o facut un ban cinstit cateva sute de mii de euro sau mai mult si dupa multi ani o primit pedeapsa cu suspendare si primaria nu io cerut in veci sa plateasca prejudiciul,ca doar a fost corect ,au votat consilierii .Asa te imbogatesti in Romania fara efort.Chereches ar putea cere banii primariei,adica banii nostrii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *