Primaria continua investitiile in stadionul “Viorel Mateianu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gazon-noroi-stadionul-viorel-mateianu-baia-mare-4Primaria Baia Mare a incheiat un contract cu firma SC Taffo din Baia Mare care consta in reabilitarea stadionului “Viorel Mateianu”, faza a II-a.

Potrivit contractului, firma se obliga sa presteze, printre altele: studiu geotehnic, ridicare topografica, expertiza tehnica la tribuna I, corp B si tribuna II (gradene si spatii de sub gradene).

Pretul se ridica la un total de 102.569 lei fara TVA.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. cristi

  stai asa, 25 de mii de euro pentru niste studii? dar ce “studiaza” firma respectiva roci lunare, praful de pe Marte ? Bani aruncati doar pe studii. Tipic pentru pcr-ul local. Si ca intrebare, nu e cumva vorba de administratorul firmei Proinstal Baia Mare, Cristian Şoimoşan cel devenit notoriu în urma scandalului penal „Rambursări ilegale de TVA”. Şoimoşan a fost atunci anunţat iniţial ca inculpat, iar apoi ca denunţător, pentru că a acceptat să colaboreze cu procurorii DNA. Atentie domule primar cu cine va asociati, aveti precedentul Balta. Si de ce trebuie iarasi lucrat cu un om controversat?

  Reply
 2. chupaccabra

  daca citesti mai atent articolul, pe langa refacerea gazonului firma mai face si studiile respective. o fi scump, o fi ieftin ? daca nu va fi in regula, probabil ii va cauta DNA-ul.

  Reply
  1. onomatopee

   ma pffffffff tu esti primaru? nu stai bine cu capu?
   redactia de ce nu cenzurati calomnia? lasati-i pe aia de “dincolo” sa o promoveze in comentarii, sper ca sunteti un ziar decent
   nu va coborati la nivelu celora de acolo

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *