Primaria se pregateste sa-i demoleze cladirea lui Muresan: “Vor suporta consecintele legii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare ar putea sa demoleze in urmatoarele zile cladirea situata in Piata Obor, pe care Constantin Muresan, administratorul SC Piata Aliment SA, sustine ca o detine in baza unei hotarari judecatoresti.

In cazul in care masura va fi aplicata, Muresan afirma ca municipalitatea va supora consecintele legii.

“Daca intra cu buldozerele vor suporta consecintele legii, exista o lege. Eu nu ma pot pune in fata lor, voi suna la 112 in momentul respectiv si atat, ce pot eu sa fac?”, a precizat Constantin Muresan.

Acesta a mai adaugat faptul ca Politia Locala i-a solicitat sa demoleze chiar el respectivul imobil.

“Eu le-am dat minuta, care e practic sentinta. Mi-au trimis si o adresa de la Politia Locala sa le demolez eu. Adica imi trimite Politia Locala sa demolez dupa ce le-am trimis sentinta”, a conchis Constantin Muresan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

12 Comments

 1. vali

  Cam multe abuzuri a celor de la Politia Locala si nu se sesizează nimeni.
  Probabil traim in orasul lui K…la propriu…sau or fi de vina sotii doamnelor din Primarie care au functii importante in Politie (sotul doamnei secretare si a sefei pietelor si nu numai..)Pe langa abuzuri avem si neglijenta in serviciu prin functionarea noii piete Obor fara autorizatie si taxarea comerciantilor fara nici un temei legal.Cum intra acesti bani in caseria SPAUL-ui.? Sper sa nu se musamalizeze si acest asoect de Curtea de Conturi….(fiul doamnei director fiind angajatul PL).Cred ca si alte institutii ale statului trebuie sa-si faca datoria.
  Aceste doua institutii :Politia Locala si SPAU cred ca lucreaza la comanda edilului fara a tine cont de LEGE ! Sefii acestor institutii sunt functionari publici!
  Intr-un stat democratic membru al Comunitatii Europene nu cred ca e posibil asa ceva !
  Cei vinovati trebuie sa plateasca pentru a nu mai exista astfel de situatii !!!

  Reply
 2. ioan

  Uitandu-ma pe organigrama Politiei Locale BM am ramas mut (de uimire 🙂 )cand am vazut functia publica SEF BIROU INTERVENTIE RAPIDA ! De cand are Politia Locala asemenea atributii ? Sincer m-am uitat si pe Legea Politiei Locale si nu am gasit NIMIC ! Inventam functii ? O fi legal ?
  Poate ma dumireste si pe mine cineva !

  Reply
 3. Robert

  Cred ca acest personaj care iubeste atat de mult buldozerele, nu s-a jucat suficient sau i-a lipsit aceasta jucarie cand a fost mic.

  Reply
 4. Paul

  Pai daca Muresan are sentinta judecatoreasca cum sa si permita sa se joace cu Justitia Politia locala sau primarul? Mai fratilor, pai e JALE mare la BAIA MARE! Cred ca nicaieri in tara asta nu se incalca VOIT, in halul acesta, LEGEA!!!!! Pai primarul asta ori e p…, ori o face pe prostul ori e dus… pe pasune! Aici nu mai discutam de piata si de Muresan, aici discutam despre APLICAREA LEGII sau mai bine zis, despre NEAPLICAREA LEGII!!!! Pai in ce stat traim? Sau Baia Mare nu mai face parte din Romania?

  Reply
 5. dilau

  mai costele, nu prea imi face mie placere sa fiu de partea lui k…, dar omul chiar are dreptate.in toti acesti ani n-ai bagat un leu in toate “afacerile” astea.ai fi putut sa mergi pe idea ieftina – chitul si vopseaua rezolva beleaua -, dar nici macar asta n-ai facut.ma crezi sau nu, de asta te cam injura lumea.

  Reply
  1. ioan

   ….cu asta sunt perfect de acord…..dar toate lucrurile trebuie facute cu RESPECTAREA LEGII !!!

   Reply
   1. dilau

    prietene ioan, legalitate-legalitate dar pina cind?, ca sa zic asa.hai sa zicem ca eu imi inchiriez in buricul pietei vreo 2-3 tarabe.acum e foame mare, dar platesc in continuare chiria -deci sint legal- pentru vremuri mai bune.daca in tot acest timp de inactivitate tarabele mele devin locul unde cetatenii “fluiera” sau fac “un castel”, nu ti se pare normal sa fiu tras de urechi?.

    Reply
  1. dilau

   mai petru, mult prea departe de mine gindul ca ceea ce a facut k… in piata mare e “admirabil”- vorba prietenilor nostri clara,cosmin si grigore -.poate imi explici si mie de ce, in toti acesti ani, costica n-a cumparat nici macar o pensula si un litru de vopsea?.

   Reply
 6. Bobu

  Atentie in piata se practica cele mai mari ilegalitati se dau chitante false se incaseaza atat de politisti cat si de doamnele de la SPACLU , Muresan este mic copil pe langa ce face primarul si acolitii sai , daca ii darama cladirea inseamna ca suntem un stat fara legi sa vedem de are curaj.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2