Primaria, un vis indepartat pentru inculpatul Chereches. Instanta i-a respins recursul

catalin-cherechesCurtea de Apel Cluj a respins contestatiile formulate de Catalin Chereches si DNA – Serviciul Teritorial Cluj impotriva incheierii pronuntate de Tribunalul Cluj la data de 14.12.2016, prin care s-a dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar.

Astfel, in sarcina INCULPATULUI Catalin Chereches, raman obligatiile impuse de instanta de fond, respectiv:

a) sa se prezinte la in fata instantei de judecata ori de cate ori este chemat;

b) sa informeze de indata instanta de judecata cu privire la schimbarea locuintei;

c) sa se prezinte la organul de politie din cadrul Politiei mun. Baia­Mare, jud. Maramures, desemnat cu supravegherea, conform programului de supraveghere intocmit de acesta.

d) sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei, decat cu incuviintarea prealabila a instantei de judecata;

e) sa nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii mentionati in rechizitoriu (f.141­142).

f) sa nu exercite functia de primar al mun. Baia­ Mare; In temeiul art.215 al.7 C.p.p., se atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea­credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu cea a arestului la domiciliu sau a arestului preventiv.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Oana

  Prea blândă măsură pentru acest individ! El trebuie să răspundă pentru toate faptele comise împotriva băimărenilor. complici îi sunt și consilierii locali, ca și jurnaliștii corupți. Sunt invitați să scrie editoriale la temă Gheorghe Pârja,Viorica Pârja, Nicolae Goja, Anamaria Somai, Rafu Țolaș, Grigore Ceascai, Marian Ilea și alte slugi…

  Reply
  1. Attila

   E mai rau asa pt kk. Arestul la domiciliu era oricum formal, iesea cand vroia, iar avantajul major pentru el era ca orice zi petrecuta in casa cu mamica (in lux, cu acces la internet, telefoane, cu convocarea ciracilor cand vroia el) i se considera ca executata din pedeapsa.

   Reply
 2. mmm

  apoi ca e el prezent in pimarie sau nu e acelasi lucru oricum acolo sunt doar agiotanti si slugi de ale lui … aud tampiti si spalati pe creier prin oras ca daca era Kake la primarie era nu stiu cum … si le reamintesc ca primaria e condusa de coalitia pentru furat a lui Kake si de papusa gonflabila Rob …

  Reply
 3. Danny

  Regretabil ca se petrec asemenea lucruri in acest oras si ca pentru bani si-au vandut sufletul si cugetul ,oameni din media si administratie cnsiderati personalitati notabile a acestei urbe.Speram ca 2017 sa fie un an mai bun pentru baimareni,iar coruptia minciuna manipularea,fariseismul sa devina. amintiri.

  Reply
 4. gindele

  trebuie scapat orasul de acest individ extrem de periculos… cred ca 5 ani cu executare ar fi rezonabil…

  Reply
 5. cristian

  Railor.Si io care am crezut ca amu odata liber se vor infaptui toate ctitoriile promise : Aquaparc,Universitatea Baia Mare la Centrala Minelor,Campusul la HR Maramuresul,Primaria la Minerul,Cel mai grandios Parc Industrial din SV Europei.Oare mai are municipalitatea bani de vreo 10 saci de sare,sa nu-si rupa batranii picioarele pe derdelusurile de pe trotuare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1