Primarii liberali din Maramures, ademeniti cu sume de pana la un miliard pentru a trece in PSD

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a readus in discutie subiectul ademenirii primarilor liberali de catre PSD.

El a spus ca exista oameni ai PSD care fac diferite promisiuni edililor PNL pentru a trece in partidul condus de Victor Ponta, sumele ajungand pana la un miliar de lei vechi.

“Exista delegati din partea PSD-ului care abordeaza primarii in functie de relatiile personale pe care le au. Si le spun: domnule, vin si te ajut cu atata, nu ma intrebati pe mine cum se dau acesti bani si in ce consta. Am colegi de ai mei care sunt presati in directia aceasta”, a aratat Nemes.

Liderul liberalilor maramureseni a adaugat faptul ca atat primarii si viceprimarii, cat si consilierii locali care parasesc PNL nu vor mai fi reprimiti in partid.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. ioan

  hai scitir. Sunt primari liberali acum care au fost psd -ti inainte dar dl Nemes a uitat. Sub pretextul “dragostei”pentru comunitate primarii vor migra mereu din stanga in dreapta si invers, pana ce nu se va da o lege care sa interzica migratia sau sa prevada pierderea functiei in care au fost alesi daca schimba partidul in timpul mandatului. Aceasta masura trebuie sa vizeze de la consilier locali, judeteni, primari, pres CJ si pana la nivel de parlamentar. Altfel doar povestim. Dar deputatii si senatorii nu au interes sa voteze asa ceva. Corect?

  Reply
 2. zlatan

  un adevarat intellectual primarul asta de sighet , un stalp si un gard al comunitatii , un solomon

  Reply
 3. ioan

  mai andrei sa ne iei ,, mai departe tu stii ca doar nu esti un timpit d…!!!!!!!!!!! toti uita ca TRASEISMUL POLITIC FUNCTIA DE GUVeRNANTI si culoarea lor este ijn floare si a existat din 1989 in coace,, exemple, cdr,, alianta DA,, criminalii pdl, astia au depasit orice limita umana a lumii pentru ca AU TAIAT PENSII SI SALARII,, adicatelea muncesti 40 de ani ajungi la un nivel de salarizare inainte de PENSIE, si vin nemernici basescu-udrea-anastase-boc ,, etc,, si ne jefuiesc si-au facut o lege ca la parlamenatre sa ocupe locurile eligibile in parlament ex. udrea ultima clasata pentru parlament si astazi cu o nesimtire fara limita candideaza la presedintie ,, pai nemes n…. este corect ?????????????,, pe tine te-a catarat acolo cine ??? locul tau este la GHERLA ,, nu sa faci anticampanie m!!!!!!!!

  Reply
 4. taranist,de Maramures

  Usa PNTCD Maramures,va fi mereu deschisa pentru primari PNL,ROATA MAI TREBUIE SA SE INTORCA ODATA.Domnule Nemes.la Sighet ai facut campanie pentru USL,ai abandonat pe domnul Barlea si pe Doru Dancus doi maramureseni autentici,care ar fi facut mult mai mult pentru sigheteni si din postura de parlamentari de opozitiei.Avet obligatiei sfanta ca PSD sa nu obtina toat din punct de vedere politic.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *