Primarii liberali din Maramures, convocati la Zalau. Vezi de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, a participat miercuri, 11 iunie, la Bucuresti, la sedinta Biroului Permanent National PNL. In cadrul intalnirii de lucru, s-au stabilit datele si locatiile unde vor avea loc intalnirile regionale pentru campania electorala interna din Partidul National Liberal.

Intalnirile au fost stabilite pentru saptamana viitoare, in zilele de marti, miercuri, joi si vineri. Primarii maramureseni alaturi de presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes, vor participa in data de 18 iunie, la Zalau, la o intalnire de lucru la care va fi prezent si presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

„In cadrul sedintei am stabilit ca este necesar sa avem o competitie interna foarte serioasa, motiv pentru care vom organiza astfel de intalniri regionale. E important sa identificam solutiile si aceasta reorganizare sa dureze cat mai putin pentru ca e de munca in partid, e de munca in filiale, sunt multe organizatii de reconstruit”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

In cadrul sedintei BPN au mai fost desemnati reprezentantii PNL care vor participa la negocierile cu PDL. Regiunea de Nord-Vest va fi reprezentata de Cornel Popa, presedintele Consiliului Judetean Bihor. Tot in cadrul sedintei de miercuri, liberalii au votat pentru sustinerea lui Ducu Bertzi pentru CA al SRR si pentru Bogdan Olteanu, pentru pozitia de viceguvernator al BNR.

ZiarMM.ro 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. belphegor

    Serios ? La Zalau ? Si vine omul providential Iohannis ? Si vor merge si somitatile liberale locale ? Boierule nu intelegi nici acum nimic ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole