Primariile care nu accepta sistemul de management al deseurilor ar putea fi excluse din proiect

home camp2
home camp2
home camp2

depozit-ecologicPresedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a declarat ca primariile care nu vor aproba documentatia ce vizeaza Sistemul de Management Integrat al Deseurilor ar putea fi exluse din proiect.

O decizie in acest sens urmeaza sa fie luata in cadrul adunarii generale a ADI Maramures.

“Nu sunt adeptul neaparat al unei excluderi insa, daca nu vor face aceste demersuri de aprobare a documentatiei, la un moment dat s-ar putea sa fim in aceasta situatie. Am comunicat tuturor UAT-urilor ce inseamna risc in caz de excludere, majoritatea au inteles, sunt unele persoane mai vocale. Nu ne putem permite sa depasim jumatatea lunii februarie fara a avea toate documentatiile.

Zona cea mai sensibila o vad a orasului Targu Lapus si cred ca si acolo se poate dialoga. In ipoteza in care nu vom putea dialoga, vom hotari impreuna, in Adunarea Generala a ADI Maramures, ce se intampla. Sanctiunea pentru cei care nu se conformeaza este excluderea”, a spus Zamfir Ciceu, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii formatiunilor politice din judet.

La aceasta intalnire au participat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, primarul Catalin Chereches, Felician Cernestean din partea copresedintelui PNL Maramures, Mircea Man, si Noemi Vida, presedintele UDMR Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *