Primarul Bujorel promite ca va face. Copacul zace si acum in fata scolii din Hideaga

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un cititor ZiarMM.ro ne-a trimis in aceasta dimineata cateva fotografii cu un brad cazut la pamant in fata Scolii Generale cu clasele I-VIII din localitatea Hideaga.

Acesta ne-a scris si cateva randuri: “A trecut ceva timp de la acea furtuna, care a scos din radacini mai multi copaci. Nu stiu, care este situatia in alte localitati insa, la noi in Hideaga, exista un brad pus la pamant. Primarul nu a fost in stare sa ia masuri si sa-l duca din fata scolii. Promite si…nimic.”

In contextul dat, redactorul ZiarMM.ro, l-a contactat pe primarul comunei Satulung, Vasile Bujorel. Va redam mai jos aproximativ, textual, precizarile facute de catre ales vis-a-vis de bradul smuls din radacini, la furtuna din Mai 2019.

Vasile Bujorel, primar comuna Satulung: “Da, este, este de cand a fost furtuna. Toate au fost facute numai ca ala nu s-a taiat de acolo ca stiti cum e dupa ce-l tai…Dar oricum, acum, zilele astea, o sa fac programare la fiecare. Aia e scoala, scoala e dezafectata, in rest…Nu conteaza, da’ asta, doamna stiti ce, acolo tot timpul va fi cu…si celalalt. Sa va zic… (n.r.-redactor: Domnule primar, sa-mi spuneti clar, cand dispare copacul?) Dispare!…Saptamana asta…Va dau eu telefon si va spun…”

Credeti? Noi, nu! Insa vorba aceea “Speranta moare ultima”. Ii dam o sansa primarului Bujorel sa se reabiliteze in fata comunitatii in care vegheaza ca lucrurile sa mearga bine. Ca deh, o alta vorba zice “Primarul e gospodarul satului”. Vom vedea daca termenul de “gospodar” i se potriveste.
Revenim.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *