Primarul Bujorel promite ca va face. Copacul zace si acum in fata scolii din Hideaga

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un cititor ZiarMM.ro ne-a trimis in aceasta dimineata cateva fotografii cu un brad cazut la pamant in fata Scolii Generale cu clasele I-VIII din localitatea Hideaga.

Acesta ne-a scris si cateva randuri: “A trecut ceva timp de la acea furtuna, care a scos din radacini mai multi copaci. Nu stiu, care este situatia in alte localitati insa, la noi in Hideaga, exista un brad pus la pamant. Primarul nu a fost in stare sa ia masuri si sa-l duca din fata scolii. Promite si…nimic.”

In contextul dat, redactorul ZiarMM.ro, l-a contactat pe primarul comunei Satulung, Vasile Bujorel. Va redam mai jos aproximativ, textual, precizarile facute de catre ales vis-a-vis de bradul smuls din radacini, la furtuna din Mai 2019.

Vasile Bujorel, primar comuna Satulung: “Da, este, este de cand a fost furtuna. Toate au fost facute numai ca ala nu s-a taiat de acolo ca stiti cum e dupa ce-l tai…Dar oricum, acum, zilele astea, o sa fac programare la fiecare. Aia e scoala, scoala e dezafectata, in rest…Nu conteaza, da’ asta, doamna stiti ce, acolo tot timpul va fi cu…si celalalt. Sa va zic… (n.r.-redactor: Domnule primar, sa-mi spuneti clar, cand dispare copacul?) Dispare!…Saptamana asta…Va dau eu telefon si va spun…”

Credeti? Noi, nu! Insa vorba aceea “Speranta moare ultima”. Ii dam o sansa primarului Bujorel sa se reabiliteze in fata comunitatii in care vegheaza ca lucrurile sa mearga bine. Ca deh, o alta vorba zice “Primarul e gospodarul satului”. Vom vedea daca termenul de “gospodar” i se potriveste.
Revenim.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole