Primarul Chereches, alergic la culoarea rosie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu, nu e vorba de culoarea rosie a semaforului, ci de culoarea politica a Partidului Social Democrat pe care il ataca si il denigreaza ori de cate ori are ocazia. Culmea, manifestarile furibunde vin din partea unei persoane care in urma cu cativa ani a fost Vicepresedinte al Tineretului Social Democrat, apoi Vicepresedinte si purtator de cuvant al Organizatiei PSD Maramures si in final Vicepresedinte al PSD – Organizatia municipala Baia Mare.

Sa fie toate aceste „vice”, „vice” frustrari acumulate ca niciodata nu a ajuns presedinte pe la vreo structura PSD ?! Acum e mare sef la Coalitie, postura din care le da umililor subalterni ordine dictatoriale cu privire la ce trebuie sa faca.

E atat de alergic la culoarea rosie incat ieri a devenit negru de furie cand consiliera PSD, Irina Smical, a solicitat dreptul de a prezenta la finalul sedintei de Consiliu Local un material privind problema parcarilor in municipiul Baia Mare. Consiliera a punctat in numele grupului de consilieri PSD o lista cu probleme identificate si a facut recomandari de solutionare pentru fiecare in parte. La finalul prezentarii edilul si–a iesit din minti facand diverse acuzatii la adresa fostilor consilieri PSD si la conducerea partidului.

Furia i-a fost atat de aprinsa incat intr-un moment de pierdere a discernamantului si-a amintit de calitatile sale de bun cetatean, care coborand din masina pe strada Vasile Lucaciu a gasit o hartie ce reprezenta un e-mail din partea unui sef de la PSD catre un subaltern, solicitandu-i acestuia sa se ocupe de capuse. Culmea, acel document cuprindea, dupa delirarile edilului, o serie de indicatii procedurale referitoare la starpirea capuselor.

Sa fie “capusa” un cod care sa-l deranjeze pe edil? Nu de alta, dar asa cum singur se lauda, l-o fi purtat memorial ui ”diabolica” prin diverse episoade pesediste in care era actor principal. Preocupat doar de sine si de pledoaria sarcastica nu i-a pasat de continutul mesajului transmis spre solutionare, nu i-a pasat de faptul ca in prezent parcarile sunt arhipline si ca masinile abandonate/fara stapan ocupa mai bine de o zecime din locurile de parcare, nu l-a interesat ca spatiul public este ocupat abuziv de garaje ilegal construite, nu i-a pasat ca unele cai de circulatie sunt strangulate de masnile parcate pana in intersectie sau de extinderile facute pana pe sosea.

Nu l-a interesat ca nu respecta cerintele Legii nr. 421/2002 care reglementeaza procedura de ridicare a masinilor abandonate cu si fara stapan de pe spatiul public al municipiului, nu l-a interesat ca la ora actuala Primaria nu dispune de un spatiu de depozitare a masinilor ridicate si nici de un mijloc auto pentru transportul acestora. Pe el l-a interesat doar disputa aberanta cu fantoma partidului din care a facut parte si care nu i-a oferit deplinatatea grandomaniei care il obseda. Iesind, la scurt timp din ametitoarea stare a revenit cu mai multa agresivitate reprosandu-le reprezentantilor PSD ca n-au habar de rolul unui consilier local si ca acestia nu pot sa depuna interpelari scrise pentru ca edilul nu este postas.

Primarul nu stie ca el nu are puterea sa dispuna cine are dreptul si cine nu de a se inscrie cu interpelari sau informari pe ordinea de zi. El este un invitat la sedintele de CL, calitate in care ar trebui sa se poarte cuviincios si sa-si respecte gazdele.

Modul agresiv si jignitor in care se manifesta edilul in prezent fata de alesii locali denota lipsa de respect si educatie. Poate pe viitor isi va lua tratamentul antialergic la culoarea rosie pentru a nu mai ajunge in situatia de a vedea negru. Chiar daca se va trata, problemele comunitatii privind spatiile de parcare si traficul rutier raman inca nerezolvate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. attila

  Ce se mai aude de trotuarul lipsa din zona benzinarieil auto de pe Eminescu,acolo unde un gard pe domeniul public al unei benzinarii private si Craica,ii obliga pe pietoni ( sa nu spunem ca sunt prunci care merg la scoala)sa intre direct in strada circulata,permanent fiind un pericol sa fi accidentat.Sa nu mai zic ca la majoritatea benzinariilor nu exista trotuare de delimitare a spatiului in care isi desfasoara activitatea si strada.Sa i-a modelul de la K……,acolo unde si conducarul auto stie pe unde sa meargă dar si pietonul are zebra,astfel ca in cazul unei accidentari se stie exact cine a gresit.

  Reply
 2. Blagu Nicolae

  Strada G. Cosbuc bl. 12, lucrătorii primăriei au trasat locuri de parcare în fața garajelor care în momentul când sunt ocupate, blocheaza accesul la garaje, creând o situație conflictuală care poate degenera!

  Reply
 3. Ioan Meteș Morar

  În cartierul Dragoș Vodă, marcajele parcărilor s-au făcut fără cap, perpendiculare pe axa drumului. Sunt locuri unde trebuiau făcute înclinate la 45 de grade, rămânea mai mult spațiu pentru circulație. Între blocul 2 și 2A de pe Dragoș Vodă lipsește trotuarul pe două porțiuni de drum. Ar fi timpul să introduceți circulația cu sens unic în cartierul Dragoș Vodă, să intrăm prin dreapta bl. 2 și să ieșim pe lângă locul unde a fost pirita către grădiniță și apoi stânga către Meda! Și Doamne câte mai trebuie îndreptate în cetatea noastră!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2