Primarul Chereches aplaudat de sute de oameni pentru proiectele concrete pe care le propune pentru urmatorul mandat (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La finalul saptamanii trecute o noua intalnire cetateneasca a avut loc in orasul nostru, de data aceasta in cartierul Sasar. Primarul Catalin Chereches a venit sa le vorbeasca si aici oamenilor depsre proiectele concrete din Planul sau pentru Baia Mare, propuse pentru urmatorul mandat.

Ploaia care s-a abatut asupra orasului nu i-a speriat pe cetatenii veniti sa se intalneasca cu primarul Chereches care a fost aplaudat de sutele de baimareni atat pentru ce a reusit sa realizeze in ultimul an cat si pentru ce si-a propus pentru urmatorii patru ani.

„Vreau sa cream 5.000 de locuri de munca in urmatorii ani, sa dezvoltam economia municipiului Baia Mare. Trebuie sa ne readucem acasa tineri plecati in strainatate sa munceasca, sa revina langa familiile lor sa lucreze aici. Vreau sa oferim copiilor nostri conditii egale in crese, gradinite, scoli si licee. Siguranta si ordinea trebuie sa fie principii de baza in comunitatea noastra, iar pentru asta introducem un sistem de monitorizare video in orasul nostru.

Vom pune camere de surpaveghere pe strazi, in unitatile de invatamant, in zonele cu risc de infractionalitate, dar si in curtile de blocuri, la punctele de colectare ale deseurilor, in piete si in parcuri. Sa ii vedem pe cei care incalca legea, sa ii tragem la raspundere, sa avem siguranta cand iesim pe strazi dupa lasarea serii”, a spus Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Baimarenii, alaturi de primarul Catalin Chereches

Fie ca sunt copii, tineri sau seniori, baimarenii il agreeaza cu mic cu mare pe primarul Catalin Chereches deoarece au vazut cu proprii ochi cate a reusit acesta sa realizeze in ultimul an. Mai mult, baimarenii apreciaza faptul ca, din nou, primarul Catalin Chereches vine in fata noastra cu proiecte concrete care reprezinta solutii pentru cele mai importante probleme ale comunitatii.

„Ii cel mai bun primar pe care l-a avut vreodata Baia Mare. Ce o facut in ultimul an, jos palaria. O stiut sa impuna curatenia, ordinea si in tot ce s-a implicat a iesit bine. Cel mai mult imi place ca stie sa aiba grija de noi, batranii orasului. Ne-a creat facilitati si pe transportul in comun si ne-a ajutat si cu tichetele sociale. Multa lume zice ca nu e mult, dar as vrea sa ii vad traind dintr-o pensie mizera, apoi ar vedea cat de mult inseamna orice ajutor. Tot multumita lui avem si parcuri curate si banci pe care sa stam cand iesim la plimbare. Jos palaria!”, a spus Vasile Moldovan, pensionar de boala.

„Ne e tuturor tare drag domnul primar Chereches. Cu atata grija si atentie vorbeste cu fiecare dintre noi si este atent la durerile noastre. A facut multe intr-un singur an si are votul meu si al vecinilor pentru ca stim ca va face inzecit in urmatorii ani. Cunosc proiectele lui foarte bine, imi place ca ne informeaza constant atat despre ce face cat si ce are de gand. Nu am mai vazut in viata mea asa primar care sa se consulte cu oamenii despre prioritati si modul in care sunt cheltuiti banii din buget”, a marturisit Doina Pop.

„Toate proiectele sale mi se par prioritare, dar cel mai mult ma bucur ca a gasit o modalitate sa rezolve problema cainilor fara stapan. Si faptul ca vrea sa creeze locuri de munca pentru tineri este ceva de apreciat. Stiu sigur ca daca a zis ca se poate, atunci va fi. Este un om care se tine de cuvant, ne-a demonstrat asta. Este primul an in care pot vota, iar eu sunt hotarat 100% sa-l votez pe Catalin. Este cel mai tare primar pe care l-a avut Baia Mare, toata familia mea si toti vecinii il aprecieaza”, a spus si Tudor Andrei.

Stefania MURESAN

[nggallery id=398]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2