Primarul Chereches cedeaza nervos. Jurnalistii OLIGOFRENI il irita, scriind despre culisele EUROVISION 2018

In cadrul Comisiei de buget-finante, desfasurata la Primaria Baia Mare, a fost prezent si primarul Catalin Chereches.

Edilul a facut o introducere extrem de jignitoare la adresa jurnalistilor din presa baimareana. Acesta, indirect, i-a catalogat drept oligofreni pe ziaristii care au dat publicitatii adresa pe care a depus-o TVR pentru organizarea Selectiilor Nationale EUROVISION 2018.

Primarul a luat in nume personal articolele scrise si a cedat nervos, desi in materialele publicate, Chereches nu a fost pomenit sub nicio forma.

Va redam integral ce a spus in plenul sedintei publice a Comisiei de buget-finante.

Catalin Chereches: “Pentru a va mentiona prevederile legale, pentru a le avea in considerare, vreau sa va spun ca orice adresa care vine in atentia autoritatii locale pe adresa municipiului trebuie supusa atentiei comisiilor, respectiv Consiliului Local. Nu este moftul meu, asa cum unii OLIGOFRENI mentioneaza din afara autoritatii locale, este vorba despre o obligatie legala.”

Pe aceasta cale, solicitam primarului baimarean sa isi ceara scuze publice fata de persoanele vizate de jignirea adresata, dat fiind faptul ca primarul trebuie sa aiba o prestatie exemplara, data de statutul pe care il are. Probabil, nu e cazul lui Chereches si ne facem iluzii.

Mai mult, afirmatia “(…) asa cum unii OLIGOFRENI mentioneaza” a fost facuta in cadrul unei sedinte publice si nu in vreo mahala de pe Craica sau in cartierul de cartoane de pe Pirita pe care le controleaza si care i-a adus voturile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. tindela

  il sfatuim pe dl. Chereches sa fie mai ponderat si mai retinut in afirmatii… sa incerce sa aiba o atitudine mai prietenoasa cu toata lumea.. sa incerce sa fie corect si cinstit in primul rand si sa stea departe de orice fel de POTLOGARII… toate acestea ii vor fi de folos cu siguranta..

  Reply
 2. maria

  Se vede că domnul Cherecheș a făcut ceva ”studii” la Gherla, unde dascăli i-au fost pușcăriașii…Doar în limbajul infractorilor intră asemenea cuvinte care îl descalifică pe cel care le rostește. Jurnaliști băimăreni, uniți-vă! Ați fost insultați în bloc! Cherecheș și jurnaliștii corupți nu mai au ce căuta în presa băimăreană!

  Reply
  1. Anonim

   Vorbește exact cum vorbim toți …și are dreptate presă prea repede da din gura chiar și c nu privește pe cetateanul de rand…la fel că acum. Cum săriți pe primar..e și el om…dar cu coloana. Nu că unii de pe aici..

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1