Primarul Chereches, o noua mostra a lipsei de bun simt. Mai multi jurnalisti au parasit conferinta de presa,… inainte sa inceapa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Punctualitatea ar trebui sa fie punctul forte al oricarui om de administratie. Indiferent de motivele care apar si care duc la intarzierea prezentei tale la o intalnire programata, un adevarat lider trebuie sa fie constient ca sfertul academic il ajuta partial doar atunci cand are de-a face cu oameni de bun simt. Mai mult, cand omul este asteptat 30 de minute, iar acest lucru devine un obicei, deja acei oameni iti acorda mai mult decat bunul simt, respectiv iti ofera clementa lor. Cand ai depasit cele 30 de minute si nu anunti cu regret intarzierea, nici cele mai iertatoare fiinte nu mai sunt obligate sa-ti ofere ceva, deoarece iti lipseste elemantarul bun simt.

Asta s-a intamplat astazi, cand, la conferinta de presa anuntata cu o zi inainte (in 11 martie a.c.), primarul Catalin Chereches a avut nevoie de mai mult de o jumatate de ora pentru a-si face simtita prezenta. Echipele ZiarMM.ro si Tl+ Maramures au oferit clementa celor 30 de minute, dupa care au parasit sala, care era goala, adica fara stimabilul edil (vezi foto).

Pentru Chereches, astfel de intarzieri au devenit o obisnuinta in ultimii ani, indiferent ca e sedinta de Consiliu Local, parada de Sarbatoarea Castanelor (la ultima a intarziat o ora, paralizand Bulevardul Bucuresti) sau conferinta de presa. Evident, niciodata nu s-a scuzat in fata celor care din respect il asteaptau, asa cum ar face-o orice gentleman care tine la imaginea lui, la consideratia celorlalti fata de el ca om sau ca persoana cu o functie politica ori administrativa, in acest caz.

Il informam pe onorabilul domn primar ca nu toti jurnalistii baimareni sunt la dispozitia sa oricand si oriunde, iar in cazul in care va dori ca ZiarMM.ro sa prezinte informatii legate de activitatea sa publica, va trebui sa respecte regulile unui comportament decent ca lider administrativ al unei comunitati.

Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2