Primarul cu elicopter revine la Borsa. Tony se pregateste din nou de politica

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Tony Mihali, fostul primar din Borsa, a publicat o postare pe Facebook, mai exact in grupul “Comunitatea borsenilor de pretutindeni”, prin care isi anunta intentia de a infiinta un nou partid, in localitatea natala, care sa pregateasca oameni pentru posturile de viceprimar si respectiv primar, dar si pentru cele de consilieri locali. La carma acestui partid ar fi chiar el, Tony Mihali.

Fostul edil a punctat si faptul ca ar fi interesat de un post de consilier local, exprimandu-si refuzul categoric in ceea ce priveste o posibila candidatura a sa pentru postul de primar.

Iata postarea lui Tony Mihali: “(…)Ideea mea este urmatoarea: Pentru urmatoarele alegeri si dupa, as fi interesat sa conduc pe plan local un partid politic compus din oameni de valoare si de buna credinta cu care sa putem castiga cat mai multe posturi de consilieri locali printre care sa ocup si eu un post de consilier local. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa gasesc un astfel de grup de oameni de calitate sub tutela unui partid sau sa se creeze un astfel de grup nou in perioada care urmeaza. Nu sunt interesat si nici dispus de functia de primar sau viceprimar. Posibil ca aceasta idee nu se va realiza, dar daca se realizeaza in cadrul acestui partid putem pregati persoane potrivite si pentru functiile de primar si viceprimar.”

 Vasile Vlasin si-a aratat sustinerea pe FB

Vasile Vlasin, fostul director de campanie a lui Tony Mihali din Borsa, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare prin care il sustine pe fostul primar vis-a-vis de anuntul facut de acesta.

Vasile Vlasin, Facebook: “(…)Oamenii au inteles ca in 2012 au votat in favoarea unei schimbari radicale – in favoarea unui om care mai apoi a fost tradat si vandut tocmai de cei pe care i-a luat de pe strada si i-a pus in fotoliile Primariei. (Ru-si-ni-caaaa!) Borsenii nu ii uita si nu ii iarta pe tradatori, iar INTOARCEREA LUI TONY, pentru a demara si finaliza tot ceea ce a avut in plan pentru dezvoltarea Borsei, este asteptata cu sufletul la gura. In ceea ce ma priveste, ca om care am facut posibila “revolutia verde” din anul 2012, il incurajez pe Tony sa se apuce de treaba, sa isi aleaga cu grija oamenii cu care va face echipa, asigurandu-l totodata de intregul meu sprijin.”

Va reamintim faptul ca in anul 2012 Tony Mihali a candidat pentru functia de primar al orasului Borsa. Acesta a castigat alegerile, insa nu a stat la carma orasului decat un an, anuntandu-si demisia pe Facebook si lasand astfel comunitatea fara primar. In acea perioada, Tony Mihali locuia in Bruxelles si venea la munca, spun borsenii, cu elicopterul personal.

ZiarMM.ro

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *