Primarul din Moisei, acuzat ca nu vrea sa racordeze la apa mai multi localnici

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Mai multi localnici ai comunei Moisei il acuza pe primarul Toader Stetco ca nu vrea sa-i racordeze la apa, desi acestia sustin ca au platit taxa de 500 lei, precum si alte cheltuieli pentru lucrarile executate.

In zona respectiva exista cinci familii care nu au acces la apa, iar racordarea lor ar presupune trecerea conductelor prin terenul a altor sapte, care au apa din alte surse. Acestea din urma si-au dat acceptul pentru trecerea conductelor prin curtile lor, dar fara sa plateasca vreun ban.

“Noi am cheltuit 150 de milioane, cinci familii, ca sa ne racordam. Celelalte sapte familii nu vor sa plateasca. Noi am platit toate taxele la Primarie, am dat banii anticipat, plus ca am platit taxa de cinci milioane de familie, iar acum nu ne lasa pana nu platesc si celelalte sapte familii. Ei nu vor sa plateasca pentru ca au apa din surse proprii”, a spus localnicul Gheorghe Tomoiaga.

In replica, primarul Toader Steco sustine ca pana ce nu platesc toate cele 12 familii implicate, ele nu pot fi racordate la apa.

“Au venit cu un tabel cu 12 persoane sa se racordeze la reteaua de apa si le-am spus ca toti doriti? Toti. Bun, atunci faceti un tabel, veniti si achitati taxa de racordare, cinci milioane, ca asta e hotararea de Consiliu Local.

Au platit trei familii, restul se racordeaza clandestin. Le-am spus ca atunci cand platesc toti ii racordam, nu ca au platit trei familii din 12. Ei se eschiveaza sa plateasca taxa de racordare si apoi lunar apa. Noi abia asteptam sa-i racordam”, a explicat primarul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1