Primarul din Sighetu Marmației internat la Spitalul Suport COVID din Baia Mare. Instituția și-a suspendat activitatea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul din Sighetu Marmației este internat la Spitalul Suport COVID din Baia Mare. Surse apropiate ZiarMM.ro au relatat faptul că acesta nu se simte prea bine.

Edilul a primit rezultat pozitiv la testul efectuat marți. Deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, s-a luat decizia ca acesta să fie adus de urgență la spitalul din Baia Mare. Între timp, Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus igienizarea în toată Primăria Sighetu Marmației. Totodată DSP a demarat și o ancheta epidemiologică.

Revenim cu detalii pe acest subiect.

ACTUALIZARE ora 14.36

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș a comunicat faptul că, în cazul Primăriei Sighetu Marmației, DSP Maramureș a dispus dezinfecția integrală a sediului autorității administrației publice locale, dar și a sediilor secundare, respectiv sediilor serviciilor din subordine, inclusiv a consiliului local.

CJSU Maramureș:Primăria Municipiului Sighetu Marmației își suspendă activitatea până la data de luni, 5 octombrie a.c. Personalul angajat care va prezenta simptome specifice infecției cu noul Coronavirus nu va reveni luni, 5 octombrie a.c., la serviciu și va urma procedurile medicale stabilite de legislația în vigoare. Din data de 5 octombrie a.c., activitatea instituției va fi reluată la minim, cu prezența unei singure persoane în fiecare birou din sediul instituției. Ceilalți angajați a căror prezență nu este neapărat necesară își vor desfășura activitatea de la distanță (telemuncă). În funcție de evoluția situației epidemiologice, se va lua decizia testării angajaților din cadrul autorității administrației publice locale sighetene. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.”

Ana AVRAM

Primarul Horia Scubli un pericol pentru sanatatea publica a sighetenilor. Edilul a declarat ca a intrat in centrul de carantina neprotejat. Explicatii halucinante despre modul de transmitere COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2