Primarul din Șomcuta Mare anunță blocarea platformei de gunoi: ”Nu va fi acceptată”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primarul orașului Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, a declarat că amplasarea platformei temporare pentru deșeuri nu va fi acceptată pe raza localității.

El mai adaugă că orice discuție pe această temă devine inutilă.

”Afirm cu fermitate că primarul și majoritatea consilierilor locali ai orașului Șomcuta Mare nu acceptă amplasarea, pe raza unității administrativ-teritoriale, a depozitului temporar de deșeuri. Nu am trântit „ușa în nas” celor din administrația județeană, am fost deschiși la propunerea venită din partea lor, însă amplasarea nu va fi acceptată.

Prin blocarea proiectului de hotărâre privind dezmembrarea și trecerea în domeniul privat a orașului a suprafeței de teren solicitate de către Consiliul Județean s-a spus „STOP” intenției de amplasare, la Șomcuta Mare, a depozitului temporar de deșeuri. Orice discuție pe această temă devine inutilă atât vreme cât primarul și majoritatea consilierilor locali se opun”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Buda.

Vlad HERMAN

Foto: Facebook.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. mo

    Lupii batrani.. 🙂 hai Bogdane, treci la treaba, sper ca ai mai invatat ceva de la Somcuta! Oldie but goldie :))

    Reply
  2. dan

    Initial consilierii au votat in majoritate, apoi dupa interventia locuitorilor au schimbat tonul. Inseamna ca oamenii nu fusesera consultati inainte.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *