Primarul interimar Marinel Rob afirma ca nu se va face supermarket in Piata Izvoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

piata-izvoare-2Marti, 29 noiembrie, la sedinta ordinara a Consiliului Local Baia Mare s-a aflat si administratorul SC Piata Aliment SA, Constantin Muresan, care a fost insotit de mai multe persoane, printre care si un reprezentant al producatorilor.

Acesta din urma a tinut sa-i adreseze o intrebare primarului interimar, Marinel Rob, cu privire la viitorul Pietei Izvoare, dat fiind faptul ca in ultima perioada a circulat zvonul ca in zona se va construi un supermarket.

Marinel Rob a tinut sa infirme aceasta informatie, declarand ca piata va fi modernizata astfel incat producatorii si ceilalti comercianti sa-si poata vinde marfa in conditii optime.

Edilul a mai adaugat ca pana la finalizarea lucrarilor, comerciantii ar putea fi mutati in Piata Obor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. George

  Nu uitati ca orice supermarket ucide micul producator. Nu vom mai vedea legume de Coltau, Pribilesti, Mocira, etc. pentru ca nu vor avea acces la rafturi si vom cumpara tot de la turci, greci, polonezi, spanioli si altii, iar mica gospodarie va muri. Nu e de gluma cu asa ceva.

  Reply
  1. andrei

   Doar nu crezi ca ” producătorii” din Coltau,Sacalaseni,etc iti vand legume cultivate de ei.Poland,e tara din care iti vin legumele iar usturoiul si chiar castanele provin din China.Ca doar nu ai crezut ca in pamantul din Coltau morcovii sunt clonati drept si la aceeasi lungime si grosime.Fructele in marea majoritate provin din Turcia,rosiile din Italia,etc.Sau ai crezut ca cei din familia Erni pe langa vânzarea de masini s-au apucat si de legumicultura (or fi având sere pe Alecsandri si nu am aflat noi inca)

   Reply
 2. andrei

  El sigur ca nu va face nimic deoarece nu mai pupa o astfel de functie.E mai mult decat poate duce.Sa-i multumim lui cake ca ne-a cadorisit cu astfel de specimene,nici macar un brad nu a fost in stare sa facă rost.Doar povesti,in rest l-a învins serpimea din administratie inca din prima zi.

  Reply
 3. etc

  Orice ce veti face << tiganii ordinari sunt oamenii primariei BAIA MARE,, indiferent cine va fi primar ,, pentru ca acesti tigani sunt votul primarilor de aceea nu pot fi disciplinati ,, sub nasul politiei acestia vand tigari,, droguri, etc sau politia si acolitii lor stau chiar de paza ca acestia sa poate vinde ce vor muschii lor atenrie ,,, PE VERIFICATE dar nu asa ca sunt anuntati tot de catre parte dintre acestia ca VIN CONTROALE IN PIATA !!!!!!!!!!!!apoi dimineata la ora 4 sau 5 cand vin producatorii cu produsele lor sunt atacati de tigani si aproape le fura marfa la pret de nimic ca apoi acestia sa vanda in piata ,, de unde au tiganii CERTIFICATE DE PRODUCATOR ????????? hai primaria ,, hai cu noi negrutiii!!!!!!!!!

  Reply
 4. Ardelean

  DA sa nu ne mai legam de nimeni sa aplicam legea sa vedem domiciliul ,carnetul de producator si dovada terenului care il cultiva , apoi daca nu pot dovedi afara cu ei din piata.Pana in anul 1990 asemenea vanzatori nu erau sa vanda produse agricole ei vindeau acele jucari ieftine atat , oare acum nu suntem in stare sa facem ordine ori politia locala platita de noi este pusa sa hartuiasca producatori in asa fel incat penalul Chereches C.sa isi vada visul indeplinit un supermarchet de unde sa ia bani seriosi , acest interimar zilnic da raportul la mamica si fiul escroc si in functie de ce se hotaraste de ei a doua zi se aplica in primarie el Marinel Rob fiind robul familiei CHERECHES ,cat trebuie sa-i mai suportam acum maritul agramat lipsit de bunul simt Dolha Mircea ii asigura ca daca vor fi voturi multe in cateva zile primarul penal revine la munca.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1