Primarul din Sighet, Ovidiu Nemes, gasit incompatibil de ANI

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ovidiu nemes presedinte pnl maramuresAgentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre Nemes Ovidiu, primar al Municipiului Sighetu Marmatiei.

Ovidiu Nemes s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de viceprimar, intrucat a detinut in perioada 02 iulie 2008 – 26 august 2011, simultan cu functia de viceprimar, si functia de administrator la 3 societati comerciale, incalcand, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, anunta ANI.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. jack

    poza e veche, dom primar a slabit mult in ultimul timp si a dat jos din osanza acumulata in anii de mandat. baietu e ingrijorat foc ca daca i se trage scaunul de sub sezut e mancat de viu. plus ca mai are o sama de dosare si procurorii dna ii sufla in ceafa. Mai nou citeste jurnalul lui boier Anghel despre randuielile de la mititica. asa basadeste muieretul penelist adus de mnealui in primaria de la sighet, ca sa ia bani fara sa faca nimic.

    Reply
  2. ftrr

    Tic , tac , tic , tac , ultimile momente in libertate pentru h… de monezi din parcometre din Franta , ajuns pri…..mar la Si…..ghet !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *