Primarul Sibiului spera sa-i convinga pe elevi sa renunte la telefon si sa se joace in curtea scolii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, spera ca-i va convinge pe elevii din 12 scoli sa se joace in curtile acestor unitati de invatamant si sa renunte la telefonul mobil, printr-o investitie de peste 150.000 de lei, realizata prin primul proiect implementat in cadrul programului de bugetare participativa a municipiului resedinta de judet, potrivit unui comunicat de presa remis luni AGERPRES.

„Sper ca astfel curtea scolii si joaca alaturi de colegi sa devina putin mai atractiva decat telefonul mobil. Cred ca, daca le dam pretextul, copiii nostri vor redescoperi cu bucurie jocurile mai clasice, dar atat de distractive. Este un proiect foarte inspirat si binevenit si ii felicit pe sibianul care l-a propus”, a declarat primarul Astrid Fodor, conform sursei citate.

Potrivit sursei citate, acesta este primul proiect implementat in cadrul programului de bugetare participativa din Sibiu.

In cadrul proiectului, un numar de 12 unitati de invatamant au fost dotate cu jocuri Playform, un tip de joc pentru exterior, educativ si distractiv, conceput pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor. „Aceste jocuri au teme lingvistice, matematice, geografice, logice etc. Valoarea contractului incheiat de Serviciul de Administrare a Unitatilor de Invatamant pentru amenajarea acestora a fost de 158.574,41 lei”, se arata in comunicatul de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole